Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Cas Mercuri. La galàxia Bustos, de Sara González

Cubelles | sala d’actes de la Parròquia | 02-12-2016

Presentació del llibre Cas Mercuri. La galàxia Bustos, de Sara González

Un relat testimonial, que no jutja, en el qual les persones afectades expliquen la seva versió dels fets i, sobretot, de quina manera se’ls van alterar les rutines des del moment en què la corrupció els va trucar a la porta. El mateix Manuel Bustos també hi aporta el seu punt de vista.

 

Sara González Muñoz (Sant Celoni, 1985) es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat gairebé sempre en la premsa escrita. Va fer els primers passos periodístics a El 9 Nou del Vallès Oriental. Després es va integrar durant quatre anys a El Periódico de Catalunya, on va ser redactora de les seccions de Societat i Política. L’any 2010 va entrar a formar part de la secció de Política del diari Ara. Actualment treballa a Nació Digital.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cubelles
  • sala d’actes de la Parròquia
  • 19 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!