Fires i festes

Fira de Nadal de Cubelles

Cubelles | Nucli Antic | 10-12-2016 fins 11-12-2016

Fira de Nadal de Cubelles

Enguany, a més a més, la Fira de Nadal incorpora dues novetats destacades: "Mini Tió nadons 2016" i la gimcana familiar "Caça el Tió".

MINI TIÓ NADONS 2016

Tió Nadons 2016 és un acte de reconeixement de l'Ajuntament de Cubelles a les cubellenques i cubellencs que durant l'any 2016 han estat mares i pares. Es tracta d'un petit Tió que s'obsequia a cada nadó, per a fomentar les tradicions nadalenques arrelades a la nostra terra i com a reconeixement del municipi als més petits de la casa.

Per a recollir el Mini Tió Nadons 2016, s'ha d'omplir el formulari a tal efecte que s'annexa:

http://www.cubelles.cat/pag1063/formulari-tio-nascuts-2016.htm

Les persones que reuneixin els requisits de la campanya, podran passar a recollir el Mini Tió Nadó durant tota la Fira de Nadal a la carpa de l'Ajuntament de Cubelles, prèvia acreditació del naixement del nadó (llibre de família i certificat d'empadronament si s'escau).

GIMCANA FAMILIAR "CAÇA TIÓ"

Caça Tió és una gimcana familiar que organitza Sensación Activa durant la Fira de Nadal amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cubelles. Es tracta d'una activitat familiar per a fomentar les tradicions nadalenques, passar una bona estona, donar a conèixer el municipi i sobretot, il·lusionar als més petits de la casa. La recompensa caçar un Tió!!

Per a més informació i inscripcions:
in...@sensacionactiva.com
93 015 35 36 - 649 03 71 81

PROGRAMACIÓ FIRA DE NADAL 2016

DURANT ELS DOS DIES DE FIRA

Tallers gratuïts infantils de manualitats a la plaça del CSIDE, a càrrec de l'Associació de Joves de Cubelles i Societat recreativa i cultural “l'Aliança” de Cubelles, on nenes i nens, però també tota la família podran dibuixar i omplir les cartolines per omplir els grans arbres dels desitjos de nadal ubicats al carrer Joan Roig i Piera, plaça de la Vila i plaça de la Font.
Exposició Pessebre monumental realitzat pel Trobador al CSIDE.
Photocall amb el Pare Noël i el seu trineu a la plaça del CSIDE. També es podran deixar les cartes dels nens/nenes adreçades al Pare Noël a una bústia situada al seu costat.
Caga Tió gegant itinerant, amb la col·laboració de l'Associació de Joves de Cubelles.
Pessebre vivent a la plaça del Castell, a càrrec dels estudiants de 4 d’ESO de l’IES Cubelles.
Inflables i atraccions a tot el nucli antic a un preu assequible.
Gimcana Familiar "Caça Tió".

ACTIVITATS

DISSABTE 10 DE DESEMBRE:
A les 12.00 h. a la plaça de la Vila. Inauguració de la Fira a càrrec de les autoritats municipals i lliurament de Tiós als nous nascuts de l’any 2016 (la recollida es podrà realitzar durant tota la Fira).
De 17.00 a 20.00 h. a la plaça del CSIDE, Taller de consum “per un Nadal més sostenible” obert a totes les famílies a on es realitzaran activitats relacionades amb el consum responsables en aquestes dates a càrrec de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).

DIUMENGE 11 DE DESEMBRE:
A les 12.30 h. a la plaça de la Vila Conta contes amb ULLDISTRET.
De 11 a 14h a la plaça del CSIDE, Taller de consum “per un Nadal més sostenible” obert a totes les famílies a on es realitzaran activitats relacionades amb el consum responsables en aquestes dates a càrrec de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).
A les 17.30 h. Sorteig d'una cistella de Nadal, entre els visitants a la Fira de Nadal que omplint la butlleta del sorteig a la carpa de l'Ajuntament de Cubelles, situada al principi del carrer Joan Roig i Piera.
A les 18.00 h. Sorteig de 10 sopars per a dues persones i lots de productes MORITZ corresponent a la Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes.

ACTUACIONS I ESPECTACLES

DISSABTE 10 DE DESEMBRE: 
De 11.30 a 12.00 h. a la plaça del CSIDE, Màster Class de flamenc per a tothom a càrrec de Arte y Compás i l'Associació juvenil de Cubelles "El Quintal”.
De 12.00 a 13.30 h. a la plaça del CSIDE, espectacle flamenc El pessebre de mi abuelo a càrrec de Arte y Compás, las flamenquitas y alumnes de Maria Plantón.
De 17.00 a 18.00 h.  a la plaça del CSIDE, exhibició de ball funky, clàssic, hip i hop i ball de nadal a càrrec de l'escola FAME de Cubelles.
De 18.00 a 19.00 h. exhibició de  swing a càrrec “SWINGNATICS DE CUBELLES”.
A les 19.00 h. Cercavila Infantil.
A les 19.40 h. a la plaça de la Vila concert de versions amb el grup Smooth.

DIUMENGE 11 DE DESEMBRE
A les 12:00h davant de l’Església, tradicional cantada de Nadales a càrrec del Cor l’Espiga de Cubelles.
De 12.30 a 13.30 h. a la plaça del CSIDE, Coreografies nadalenques, flamenc, funky... a càrrec de “EVAfilms, Escola de Dansa" de Cubelles.
A les 13.30 h. Cercavila musical amb els Zebrass Marching Band.
A les 19.00 h. a la plaça de la Vila, concert de Jazz amb Talaia Jazz Quartet.
 
FIRA SOLIDÀRIA

Recollida de material escolar i llibres de text de qualsevol curs al carrer Major, a càrrec de l'Associació Cubelles Som Tots (dissabte i diumenge).
Recollida de fons amb venda d’articles al carrer Major a càrrec de l'Associació Candelas de l'hospital Sant Joan de Déu (dissabte i diumenge).


Zones d’aparcament de referència: Plaça del Mercat i aparcament de l’Estació (Rodalies Catalunya R2 Sud).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!