Agenda del Penedès

Activitats esportives

XIV edició de la Nit de l’Esport de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | Finca Mas Solers | 02-12-2016

XIV edició de la Nit de l’Esport de Sant Pere de Ribes

La jornada l’obriran l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, el regidor d’Esports de Ribes, Josep Moya i la regidora d’Esports de les Roquetes, Noèlia López, que oferiran uns parlaments a tots els presents. Seguidament, hi haurà el lliurament de les plaques commemoratives a les persones homenatjades de les entitats i clubs del municipi. L’acte es tancarà, cap a les 22h, amb un petit refrigeri per a totes les persones assistents.

El setembre del 2014 va ser quan va tenir lloc la darrera edició d’aquest esdeveniment. Llavors, com és habitual, un llarg llistat de persones, provinents de diferents entitats del municipi, van ser homenatjades per la seva dedicació o trajectòria esportiva.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!