Agenda del Penedès

Fires i festes

Sitges Christmas Festival

Sitges | Envelat | 02-12-2016 fins 04-12-2016

Sitges Christmas Festival

En la primera fira de manualitats i de motiu nadalenc de tot l’Estat espanyol, seguint la tendència d’altres grans ciutats europees com Londres o París, gairebé 60 expositors mostraran les darreres novetats. Una de les particularitats d’aquesta fira és que tindrà entrada gratuïta. La fira obrirà de divendres a diumenge d’11 a 20 hores.

En el marc de la Fira, la tallerista Marta Juez, de Mi Scrap Lab, i Xènia Barrull, de Xènia Crafts, ofereixen un taller familiar el diumenge 4 de desembre d’11 a 13 hores a l’edifici Miramar. Per participar-hi cal inscriure’s a través del correu talleresmartaxenia@gmail.com. Preu 25 euros (1 adult + 1 infant) i inclou el material i una bossa de regal. Durant el taller es construirà una corona feta a partir de materials diversos per crear un joc de textures i volums d’estil nòrdic.

Aquest any la fira aporta a més un component solidari. Durant els tres dies de l’esdeveniment es podrà veure un arbre de Nadal fet amb més de 2.500 fulles de patchwork fruit del treball de socis, amics i col·laboradors de l’Associació Espanyola de Patchwork. Per aportar les fulles, s’ha fet un donatiu mínim de 5 euros que es destinaran al projecte De mujer a mujer de la Fundació Vicent Ferrer. En total s’han recaptat més de 8.000€.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Envelat
  • platja de La Fragata
  • 11 a 20 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!