Altres

Dia dels Agents Municipals a Olivella

Olivella | gimnàs-sala polivalent de l'Escola El Morsell | 02-12-2016

Dia dels Agents Municipals a Olivella

Aquest divendres dia 2 de desembre, a les 19h, al gimnàs-sala polivalent de l'Escola El Morsell, es distingirà als Agents Municipals d'Olivella, a altres cossos de seguretat, i entitats i organismes que hagin tingut actuacions i intervencions destacables en relació a la seguretat del municipi d'Olivella.

També s'aprofitarà l'acte per agrair la col·laboració de tots aquells que varen participar en les diverses tasques d'extinció de l'incendi del passat estiu i a les persones i col·lectius que han col·laborat en tasques de protecció civil al municipi.

Amb el trasllat de les oficines dels Agents Municipals al local del sector comercial de La Crivellera hem guanyat en proximitat, fent-la molt més propera als veïns i veïnes i millorant les seves tasques de seguretat i serveis comunitaris.

Lloc i adreça de l'acte

  • Olivella
  • gimnàs-sala polivalent de l'Escola El Morsell
  • 19 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!