Agenda del Penedès

Fires i festes

Avinyonet Street Market - Mercat de comerç al carrer

Avinyonet del Penedès | Diferents indrets | 11-12-2016

Avinyonet Street Market - Mercat de comerç al carrer

De les 10:00 a les 14:00, tots els visitants podran passejar per el lateral de la carretera a Avinyó Nou i adquirir els productes de proximitat que els propis comerciants posaran a la venda: embotits artesans, productes d'alimentació, tast i compra de vins i caves, horta, fruites, patchwork,... A més, a les 12:00 i a les 13:00 la Serralleria Pere Gabern farà demostracions de forja tradicional al Museu-taller que tenen a peu de carretera. Les empreses participants són Artcava, Caves Avinyó, El coixinet de la Sandra, El rebost de la Maite, Embotits Mas Caballé / Restaurant la vinya l'origen, Foresta, Kelly Flors, Pollastres a l'ast Avinyonet, Serralleria Pere Gabern, Vins i caves Cuscó Berga i Xarcuteries Anton. Durant la jornada es duran a terme sorteigs de diferents productes del municipi per tothom qui compri algun producte en els establiments participants. Per cada compra es lliurarà una butlleta que permetrà participar al sorteig de menús a restaurants del municipi, ampolles de vi o cava i fins hi tot un vol de 15 minuts amb ultralleuger a l'Aeròdrom d'Avinyonet del Penedès. Els obsequis són gentilesa de les empreses participants i també de les empreses Airbet, Moixa càtering restaurant i Celler Tres tombs del municipi d'Avinyonet del Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!