Agenda del Penedès

Fires i festes

1era Mostra de Cervesa Artesana de Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia | plaça de l'Era d'en Guineu | 08-04-2017

1era Mostra de Cervesa Artesana de Sant Sadurní

L’objectiu dels organitzadors és difondre la cultura cervesera i oferir un espai als productors de la zona per donar a conèixer els seus productes.
Les marques que participaran en aquesta primera edició seran; HOPE de Sant Sadurní d’Anoia, Bripau de Riudebitlles, L’Espiga de Sant Llorenç d’Hortons, Espina de Ferro de Vilanova del Camí i la degana de les cerveses artesanes del Penedès Ales Agullons de Sant Joan de Mediona.
La voluntat del col·lectiu Support Penedès Breweries és, que si aquesta edició té èxit, seguir organitzant la mostra anualment i ampliar el cartell de cerveseries participants però sempre mantenint el segell penedesenc i arrelat al territori.
A banda de la mostra, també es duran a terme activitats paral·leles totes elles vinculades amb el món de la cervesa artesana i amb el suport d’entitats i establiments col·laboradors com una vista a la fàbrica de cervesa Hope o un tast guiat i organitzat per especialistes de la botiga sadurnienca Cal Feru. Des de a organització també s’està treballant perquè la mostra tingui un espai reservat perquè productors casolans i cervesers aficionats puguin intercanviar experiències i coneixements.
Durant la jornada també es comptarà amb la participació del Bar Tabalots que s’encarregarà de l’espai gastronòmic i amb punxadiscs locals que amenitzaran el dia des de l’escenari musical.
L’horari de la mostra serà de les 12h del migdia fins les 22h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Support Penedès Breweries

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!