Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Immòbil Moviment. Un espectacle poètic de Jordi Condal

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 21-04-2017

Immòbil Moviment. Un espectacle poètic de Jordi Condal

La poesia de Condal reflecteix la realitat catalana, parla de l’amor, de la solitud i de la mort però també dona fe de la inquietud del poble català davant les amenaces que ens venen de l’Espanya profunda. I de la nostra revolta decidida, festiva i pacífica. Les textures visuals que basteix Carbonell i la fantasia exquisidament lírica i jazzística del piano de Güell proporcionen el marc ideal per al desplegament de la poesia de Condal. Moments màgics, laberíntics o èpics que completen el sentit que habita en les paraules.

Ramat de Pedres és un escamot de manipulació poètica nascut fa tretze anys amb la intenció de seleccionar, triturar, preparar, embolicar, mastegar i deglutir poesia a l’engròs i al detall que aflora a Vilanova amb voluntat cons/des/tructiva i presenta una producció pròpia sobre la poesia de Jordi Condal, amb imatges d’Isaac Carbonell i els poemes visuals de Míriam Artigas tots ells residents al Garraf i amb Rafael Güell al piano, que ve del Vallès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!