Agenda del Penedès

Altres

Diada de Sant Jordi a Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos | Diferents indrets | 22-04-2017 fins 23-04-2017

Diada de Sant Jordi a Santa Margarida i els Monjos

La principal novetat de la programació d’enguany són les jornades culturals que s’han organitzat el proper diumenge 23 amb una matinal d’activitats que es durà a terme a la plaça de Pau Casals. La jornada inclourà parades de venda de roses i llibres, a càrrec d’entitats del municipi i del Comerç del Foix; tallers infantils; mercat d’artesania i brocanters o l’actuació dels gegants dels Monjos.

La jornada començarà a les 10 del matí i cap a dos quarts d’una del migdia es durà a terme l’actuació del grup The Gachises, per commemorar el 25è aniversari de Dona al Dia.

Les propostes de sant Jordi a Santa Margarida i els Monjos també inclouran una revetlla de sant Jordi amb poetes musicats, que es farà a la Biblioteca aquest divendres a les 8 del vespre. El mateix espai acollirà dissabte, a partir de dos quarts de dotze del matí, una matinal amb activitats infantils, tallers, mostra folklòrica, conta contes i una mascletà de globus.

El mateix dissabte també es durà a terme una festa Holi, a les 6 de la tarda al camp de futbol de la Ràpita, amb la col·laboració del Ball de Diables de la Ràpita.

Durant tota la setmana l’equipament juvenil Tangram i les escoles del municipi també estan duent a terme tallers i propostes relacionades amb sant Jordi i diverses entitats realitzaran activitats al voltant de la festivitat, com ara les societats La Margaridoia i el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, que oferiran sessions especials de ball.

Moltes entitats també vendran roses i llibres a diverses parades que s’ubicaran a la Ràpita i els Monjos.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!