Música, concerts, balls

Presentació d’Essències de llibertat, CD solidari amb el poble sahrauí a Sant Sadurní d’Anoia

Sant Sadurní d'Anoia | Casal d’Entitats | 28-04-2017

Presentació d’Essències de llibertat, CD solidari amb el poble sahrauí a Sant Sadurní d’Anoia

“Essències de llibertat” és un CD amb l'enregistrament de cançons tradicionals sahrauís que canten els infants sahrauís que participen en el projecte de “Vacances en Pau” a la comarca. Aquests nens i nenes tenen entre 9 i 12 anys i estan acollits en famílies penedesenques durant els mesos de juliol i agost.  Es infants sahrauís van enregistrar les cançons a l’estudi de gravació de Thrashoo Hernández.
L’ACAPS Wilaia Alt Penedès ha comptat amb la col·laboració de músics i cantants que s'impliquen solidàriament amb el poble sahrauí, a través d’una col·laboració musical per al CD, sigui cantant alguna de les seves cançons o composant-ne una sobre el poble sahrauí. Destaquem la participació de Jeanette Porter i Víctor Nin, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Pau Alabajos, Txarango, Aspencat, Atupa, Rèplica, Eina, Roger Subirana, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Germà Negre, Raquel Yadira, Trashoo Hernàndez, Marta Fos i Miquel Cartró. El CD també compta amb la col.laboració penedesenca de Lluís Masachs, pintor i il.lustrador, Roser Ortiz, fotògrafa especialitzada en concerts i festivals, Francesc Noya i Espe Escudero, dissenyadors gràfics. El CD compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La producció del CD és un missatge de suport i encoratjament al poble sahrauí en la seva lluita legítima per la llibertat i el dret a l’autodeterminació. Els infants sahrauís, protagonistes del CD, han de poder créixer, conèixer i viure en pau al seu país, el Sàhara Occidental.
“Essències de llibertat” és solidari amb el poble sahrauí; així, els beneficis de les vendes es destinaran íntegrament a projectes solidaris de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, als campaments de refugiats, amb les víctimes de les mines i de suport als activistes sahrauís dels territoris ocupats.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!