Música, concerts, balls

Sons Solers 2017

Sant Pere de Ribes | Mas Solers | 14-07-2017

Sons Solers 2017

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra arriba al festival Sons Solers en el que serà un dels seus darrers concerts de la gira Cercles. Els gironins, que han estat els grans protagonistes de la història del rock català dels darrers 30 anys, oferiran un espectacle basat en els seus grans èxits, cançons que s’han convertit en llegendàries passant de generació en generació. Després de més de deu anys sense publicar nous temes, Sopa de Cabra ha tornat a la primera línia musical convertint-se en la banda catalana que més entrades ha venut durant el 2015 i 2016.

Mazoni
Després de 12 anys d’exitosa carrera, Mazoni (Jaume Pla) torna al Sons Solers per presentar Carn, os i tot inclòs, el seu darrer treball enregistrat en format completament acústic. Acostumat als salts sense xarxa i a la reinvenció constant, Mazoni aporta ara un disc d’extrema sinceritat, tot un manual de com renéixer de les cendres quan et sents més vulnerable que mai. En aquest àlbum, el vuitè de la seva discografia, Mazoni torna a sorprendre amb un gir estètic radical i es consolida com un dels grans compositors de casa nostra, un escriptor en majúscules.

Judit Neddermann
La cantautora de Vilassar de Mar s’ha consolidat durant els darrers anys com una de les veus de referència del panorama musical català. Després de col·laborar amb grups com Els Amics de les Arts i de ser la veu de The Gramophone Allstars, Nedderman presentarà al Sons Solers, acompanyada de la seva banda habitual, el disc Un segon. En aquest segon àlbum en solitari hi trobem una barreja musical que defineix l’univers plural de la cantant (pop, folk, jazz, world) i que li ha valgut el Premi Enderrock 2017 a la Millor Cançó d’Autor per Mireia i el reconeixement com a Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada.

Maria Arnal i Marcel Bagés
Autèntica revelació del 2016, Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran al Sons Solers 45 cerebros y 1 corazón (Abril 2017), el seu àlbum de debut. Després d’un 2016 ple de reconeixements com el Premi Ciutat de Barcelona de Música o el guardó al Millor Single Nacional concedit per la revista Rockdelux, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix continuen la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: tot creant cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica.

ENTRADES A LA VENDA

Les entrades anticipades per assistir al Sons Solers tenen un preu de 25€, mentre que el mateix divendres 14 de juliol es podran adquirir a taquilla per 35€. Les entrades anticipades ja es poden comprar al web www.sonssolers.cat.  Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!