Música, concerts, balls

El Tingladu 2017

Vilanova i la Geltrú | Parc de Baix a Mar | 20-07-2017 fins 23-07-2017

El Tingladu 2017

La 10a edició de EL TINGLADU també comptarà amb MALA RODRÍGUEZ i TALCO com a principals reclams
L’escenari del Parc de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú també acollirà OQUES GRASSES, ZOO, ASPENCAT, ADRIÀ PUNTÍ, QUIMI PORTET O TOMEU PENYA, entre d’altres.

MANEL és l’últim grup que s’incorpora oficialment a El Tingladu que torna amb força per celebrar la seva 10a edició els propers dies 20, 21, 22 i 23 de juliol. Les actuacions són d'accés lliure i gratuït al recinte ubicat al Parc de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú. El cartell reunirà, a banda dels MANEL, a artistes internacionals com MALA RODRÍGUEZ i TALCO al costat de grans veus de la música catalana com són ADRIÀ PUNTÍ, TOMEU PENYA, QUIMI PORTET o JOANA SERRAT. El festival, singular perquè ofereix aquests concerts amb una entrada lliure i oberta a tothom, també tindrà una bona dosi de festa i reivindicació amb bandes dels Països Catalans molt populars com ZOO, OQUES GRASSES, ASPENCAT, SMOKING SOULS i EL DILUVI. A més, els vilanovins LA BRIGADA tornen a pujar als escenaris per celebrar a casa els seus 10 anys de carrera i MIQUEL DEL ROIG serà un any més el protagonista per posar el punt i final a El Tingladu. Tot plegat arrencarà el dijous 20 de juliol amb una jornada dedicada als espectacles de LEO BASSI, dels THE PINKER TONES, GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA i LLUÍS GAVALDÀ amb TRAU.

Recinte amb tots els serveis

Tot i que el recinte de El Tingladu al Parc de Baix-a-mar serà d’entrada lliure i gratuïta, disposarà de tots els serveis habituals en qualsevol esdeveniment d’aquestes característiques. En aquest sentit, a banda de les barres on se serviran referescos i begudes com El Globu amb Gin Girò o cervesa San Miguel, també hi haurà la possibilitat de sopar sense sortir de El Tingladu amb ofertes diverses tant per part de l’organització com de les caravanes de menjar que se situaran al mateix parc.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!