Fires i festes

Festa del barri de l'Espirall 2017

Vilafranca del Penedès | Plaça Doctor Bonet | 20-07-2017 fins 23-07-2017

Festa del barri de l'Espirall 2017

El proper dijous 20 de juliol comença una nova Festa del Barri de l’Espirall, que comptarà aquest any amb algunes novetats importants. El tret de sortida el donarà dijous a les 20.00 hores a la Plaça Doctor Bonet el pregó de Laura Queraltó i Girona. Tot seguit hi haurà la representació dels himnes català, andalús i extremeny i l’exhibició de l’escola de ball Arunci. A les 22.00 es presentarà el Mannequin Challenge rodat a través del programa de dinamització comunitària “Espirall, fem Barri!” i seguidament hi haurà la sessió de cinema a la fresca amb “El Pregón” d’Andreu Buenafuente i Berto Romero.

Divendres a la tarda hi haurà partit de futbol al camp municipal de l’Espirall i diverses exhibicions esportives a la Plaça Doctor Bonet. Al vespre, serà el torn de l’exhibició de ball a càrrec de Swing Vilafranca i de l’actuació castellera dels Xicots de Vilafranca. Una de les novetats d’enguany serà el Correbars que s’ha preparat per divendres a partir de les 21.30. La ruta pels diferents bars del barri anirà acompanyada pel grup de batucada “Tabalots” i acabarà a la Plaça Doctor Bonet amb la nit jove amb música fins la matinada.

El dissabte començarà amb la 15a trobada de plaques de cava, la gimcana infantil i el mercat de segona mà i intercanvi. A les 12.00 hi haurà vermut popular al Passatge Lluís Mata i, ja a la tarda, la gran festa infantil i la xocolatada popular amb coca. Dissabte a la nit s’ha programat una altra de les novetats d’aquesta edició: una caminada popular nocturna que sortirà a les 22.00 hores de la Plaça Doctor Bonet. En aquest mateix espai hi haurà, a partir de les 23.00 el Gran Ball de Festa amb l’Orquestra Gran Premier.

El darrer dia de la festa, diumenge 23 de juliol, s’ha programat la Festa Holi a partir de les 10.00 hores a la Plaça Doctor Bonet. Les bosses de pols de colors es poden adquirir des de finals de juny a Llaminadures la Papallona (c/ Martorell, 34). Diumenge al matí hi haurà també la tradicional missa rociera a l’Església de la Mare de Déu de Montserrat i a la tarda serà el torn de l’actuació del grup de Playback del Casal dels Avis de l’Espirall i de l’exhibició de dansa oriental. A partir de les 21.30 hores començarà el ball de cloenda de la Festa del Barri 2017 i a les 00.00, focs artificials de fi de festa.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!