Altres

Lliurament del premi Marcel.li Garriga de fotografia dels camps de concentració

Vilanova i la Geltrú | 30-04-2024 19:00 h.

Lliurament del premi Marcel.li Garriga de fotografia dels camps de concentració

Enguany el lliurament es farà al Centre Cívic de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú, el dimarts 30 d’abril a les 7 de la tarda , en un acte que servirà també per cloure la exposició sobre “El camp de concentració de dones de Ravensbrück” , que durant les darreres setmanes s’ha pogut visitar al Centre Cívic.

Val a dir també, que aquesta setmana és una setmana prou significativa, ja que el 5 de maig a més de la data de l’alliberament del Camp de Mauthausen, és també el  "Dia d'Homenatge als espanyols i espanyoles deportats i morts a Mauthausen i en altres camps com: Ravensbrück, Buchenwald, Dachau, Neuengamme, Sachsenhausen, i  a totes les víctimes del nazisme d'Espanya" segona va decretar el govern de l’Estat a l’any 2019, i durant la setmana els diferents centres educatius tindran cura de les stolperteine de la ciutat i faran actes de record i memòria ; i el diumenge 5 al bosc de la Memòria de la Deportació es farà una nova jornada de manteniment i de construcció d’un mur de pedra seca per a commemorar aquesta data.

Aquest curs 2022-2023, s’han presentat al premi diferents treballs d’alumnes dels Instituts de Catalunya i aquest dimarts 30 , el jurat anunciarà la fotografia guanyadora, que passarà a enriquir el fons fotogràfic elaborat pels joves , sobre els camps de concentració , dins del projecte Buchenwald.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!