Agenda del Penedès

Fires i festes

Festival Rec.0

Igualada | 08-05-2024 10:00 h. fins 11-05-2024

Festival Rec.0

El festival ofereix una àmplia agenda cultural, amb més de trenta esdeveniments gratuïts per a tot tipus de gustos i edats, des de tallers i concerts fins a sessions de DJ, dansa, tasts de vins i visites guiades.

Algunes de les novetats d’enguany són una sessió a micròfon obert de poesia, que tindrà lloc dissabte a les 12h amb la col·laboració d’Amics Poètics Galàctics, i l’actuació del monologuista i còmic argentí instal·lat a Barcelona, Andrés Fajngold, dissabte a les 13h al Pati Vila. L’escenari reservat per a la poesia serà el petit jardí romàntic d’inspiració modernista on s’hi troba l’Espai de La Vanguardia. Aquest jardí forma part de la finca Cal Barral que enguany celebra 100 anys de la seva construcció.

La música del Rec.0 es desplegarà en tres espais principals: l'escenari Estrella Damm al pati Martí Enrich, l'escenari Pati Vila i l'escenari Granotes. En ells es podrà gaudir d'artistes reconeguts com Sara Roy, Meritxell Neddermann i el grup emergent Classe B, de la mà del Festival Maig. A més, també es comptarà amb les actuacions del DJ Andreu Pressas de Ràdio Flaixbac, la jove cantautora igualadina Marina Freixas i el jazz de Jazz Divas Revival per Aly Alma Music, The Secret Investment, Quico Tretze, IGGY/XARXA, swing en directe,  Elisa Mas & Camil Castellà, entre d'altres.

De nou, el dimecres 8 de maig a les 13 h, al pati Martí Enrich es podrà seguir en directe des del Rec.0 el programa de RAC1 “Vostè Primer”, amb Marc Giró.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!