THE TRIBE

Miroslav Slaboshpitsky - 2014. Ucraïna. 130 min.

Sinopsis

Sergey és un adolescent ucraïnès sordmut que entra en un internat per a joves amb la mateixa discapacitat. A l'internat, Sergey haurà de trobar-hi el seu lloc, i és per això que acaba unint-se a The Tribe, una banda d'estudiants que es dedica a la delinqüència i la prostitució.
Després de passar el ritu d'iniciació, Sergey és acceptat en la banda. A partir d'aquí, prendrà part en diversos delictes i començarà a llaurar el seu destí en la cadena de mà del grup. Així, li encomanen ser el protector i proxeneta de dues noies que es dediquen a la prostitució. Però Sergey s'enamora d'una de les noies i, per tant, es trobarà trencant totes les regles establertes de la tribu, la qual cosa portarà tràgiques conseqüències.
Pel·lícula de culte que per fi arriba a les nostres cartelleres, no apta per a tots els paladars tot i que garanteix una experiència única i radical doncs està interpretada en llenguatge de signes sense subtítols.

Cartell de THE TRIBE

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!