ALCALDESSA

Pau Faus - 2016. Catalunya

Sinopsis

El cineclub Sala1 s'uneix aquest any a la commemoració del 8 de Març "Dia Internacional de les Dones" amb la projecció del documental Alcaldessa dirigida per Pau Faus i guardonat amb el premi Gaudí 2016 a la millor pel·lícula documental.

La projecció anirà seguida d'un cinefòrum sobre els lideratges femenins i el paper actual que tenen les dones en política. El debat anirà a càrrec de la Marta Jofra Sora, ambientòloga, membre de Bullanga Feminista i regidora de la CUP a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

Alcaldessa segueix els passos de Ada Colau durant un any, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia en què és investida alcaldessa de la capital catalana. La crònica íntima dels fets, amb un vídeo-diari personal de la mateixa Colau, i l'accés privilegiat a les entranyes de la formació, ens mostren un episodi que reuneix dos arguments universals: la consecució d'una victòria històrica, paradigma dels canvis polítics del sud d'Europa, i el combat interior d'algú que s'està convertint en el que tantes vegades havia qüestionat. 

Cartell de ALCALDESSA

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!