EDEN: LOST IN MUSIC

Mia Hansen-Løve - 2014. França. 131 min.

Sinopsis

A principis dels anys noranta, la música electrònica francesa està prosperant. Paul, un dj, està donant els seus primers passos en la nit parisenca i crea un duo amb el seu millor amic, anomenat "Cheers". A poc a poc començaran a trobar el seu públic i arriben a tocar en els clubs més grans de la capital francesa. Aquest serà el començament d'un ascens vertiginós, eufòric, perillós i efímer. Aquesta també és la trajectòria d'un jove sentimental que no pot construir una història d'amor amb les peces que va recollint pel camí.
Eden intenta reviure l'eufòria dels anys noranta i el "toc francès" de la música electrònica que es manté fins als nostres dies. La directora, una habitual del nostre cineclub amb El padre de mis hijos i Un amour de jeunesse, s'inspira en la biografía del seu germà i en la de altres dj's contemporanis com, per exemple, Daft Punk, que també apareix al film.

Cartell de EDEN: LOST IN MUSIC


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!