PETER Y EL DRAGÓN

David Lowery - 2016. USA. 102 min.

Sinopsis

Peter (Oakes Fegley) és un nen orfe que ha crescut només durant sis anys en el bosc, sense cap tipus de relació amb altres persones. Això sí, el millor amic de l’infant és un drac gegant anomenat Eliott.
Quan Peter coneix a Grace (Bryce Dallas Howard), que treballa com a guarda forestal, i li assegura sobre l’existència del seu amic drac, ella de seguida pensa en els contes fantàstics que relatava el seu pare, perquè la descripció del nen sobre Eliott és extraordinàriament similar amb la criatura sobrenatural d’aquelles històries. I és que, durant anys el senyor Meacham (Robert Redford), el pare de Grace, havia fascinat els nens de la regió amb els seus contes sobre el ferotge drac que resideix en el més profund dels boscos del Nord-oest del Pacífic.
Remake del film Pedro i el drac Elliott (1977) dirigit per David Lowery (Rectify, En un lloc sense llei), que ha co-escrit al costat de Toby Halbrooks (Upstream Color). Està protagonitzada pel jove Oakes Fegley (Aquí us quedeu) com Peter, Bryce Dallas Howard (Jurassic World, Criades i Senyores (The Help), Restless) a la pell de Grace i Robert Redford (La veritat, Un passeig pel bosc, capità Amèrica: El soldat d’hivern) en la del seu pare, Mr. Meacham. El repartiment també compta amb els actors Wes Bentley (Knight of Cups, Interstellar, Trobaràs dracs), Craig Hall (El Hobbit: Un viatge inesperat, Boy) i Karl Urban (Almost Human, Star Trek: En la foscor).

Cartell de PETER Y EL DRAGÓN


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!