THE ROLLING STONES HAVANA MOON

Paul Dugdale - 2016. Regne Unit. 116 min.

Sinopsis

La banda anglesa The Rolling Stones estrenarà en cinemes de tot el món Havana Moon, un concert / documental que mostra els detalls de la històrica nit del 25 març 2016.

L’experiència promet ser meravellosa, amb imatges exclusives del concert realitzat a la platja de l’Havana on els Stones van interpretar, davant més d’un milió de persones, clàssics com “Jumpin ‘Jack Flash”, “It’ s Only Rock ‘n’ Roll”, “Paint It Black”, “Honky Tonk Women”, “Start Me Up”, “Brown Sugar”, “You Ca’t Always Get What You Want” i “(i Ca’t Get No) Satisfaction”.

El nom del documental és un homenatge a la cançó “Havana Moon” del llegendari Chuck Berry, gravada en 1957.

La direcció va a càrrec de Paul Dugdale, que va treballar el 2013 amb els anglesos enregistrant el seu show al Hyde Park de Londres, i també ha dirigit peces audiovisuals per a Adele, Coldplay, The Killers i Rihanna, entre d’altres.

El concert dels Stones a Cuba es va emmarcar en el Olé Tour, la multitudinària gira per Amèrica Llatina que va començar el 3 de febrer a Xile.

Cartell de THE ROLLING STONES HAVANA MOON

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!