SOLO EL FIN DEL MUNDO

Xavier Dolan - 2016. Canadà. 95 min.

Sinopsis

Louis (Gaspard Ulliel) torna a la casa familiar després de dotze anys amb la notícia de la seva imminent mort. Durant l’absència gairebé no ha tingut contacte amb la família. El retrobament no serà senzill: La mare (Nathalie Baye) i el germà (Vincent Cassel) no han canviat, quasi no coneix la seva germana petita (Léa Seydoux) i haurà d’enfrontar-se als silencis i les mentides que tots van fer servir per amagar la veritat que tant els fereix.
L’aclamat i jove director canadenc Xavier Dolan, de 27 anys, ens revelarà les causes de l’allunyament del fill pròdig amb enfrontaments creuats entre els membres de la família. Les escenes, rodades majoritàriament en primer pla, aconsegueixen un clima d’incomunicació que sols el destensa la relació que el sentenciat a mort manté amb un nou membre de la família amb el qual establirà una relació de molta col·laboració: la seva cunyada Catherine (Marion Cotillard).

Cartell de SOLO EL FIN DEL MUNDO


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!