En estat crític

Troben inconscient dins d'un cotxe un home que havia estat bevent i consumint drogues

Una trucada ciutadana va alertar la policia de la presència de l'home dins d'un turisme estacionat al carrer de Josep Maria Bultó

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-12-2016 06:11 Lectures 4358
El carrer de Josep Maria Bultó. Google Street View

El carrer de Josep Maria Bultó. Google Street View

Un home de 30 anys es troba en estat crític després que la policia local de Vilanova es trobés inconscient a l'interior d'un turisme. Dissabte poc després de les deu de la nit, la policia va rebre una trucada ciutadana alertant de la presència d'un home a l'interior d'un vehicle, estacionat al carrer de Josep Maria Bultó, en estat d'inconsciència.

Els serveis sanitaris del SEM van practicar-li maniobres de reanimació, ja que l'home estava en aturada càrdio-respiratòria. Un cop reanimat va ser traslladat a l'hospital de Bellvitge on va ingressar en estat crític. La víctima, un home de 30 anys i veí de Cardona, estava acompanyat d'un altre jove, titular del vehicle. Segons el seu testimoni, havien passat el dia a Vilanova bevent i consumint substàncies estupefaents.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No