Incendi

Crema un camió en un carrer del polígon Domenys II de Vilafranca

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 05-12-2016 06:32 Lectures 6010
El camió cremat al polígon Domenys II de Vilafranca. Eix

El camió cremat al polígon Domenys II de Vilafranca. Eix

Un camió de gran tonatge de matrícula austriaca s'ha cremat aquest cap de setmana al carrer La Múnia de Vilafranca del Penedès a la zona del polígon industrial Domenys II. El foc ha deixat completament inservible el vehicle i també ha fet malbé tota la càrrega que transportava. L'efecte de les flames s'ha deixat notar igualment en alguns del matolls del voral del carrer. El camió estava estacionat al costat de la vorera i, per ara, es desconeixen les causes de l'incendi.

Aquesta zona del carrer de La Múnia és utilitzat de manera molt habitual per camioners arribats des de diferents punts de l'Estat o de l'estranger per estacionar els vehicles. A vegades s'hi arriben a acumular al voltant d'una desena de trailers que esperen per realitzar alguna càrrega en les empreses del sector.

La càrrega destruida del camió sinistrat va acabar ocupant durant l'incendi una part de la calçada principal del vial. En un primer moment, la Policia Municipal de Vilafranca va acordonar el perímetre del camió com a mesura de seguretat, però amb el pas de les hores les franges de plàstic col.locades per la policia han acabat desapareixent.

El camió cremat al polígon Domenys II de Vilafranca El camió cremat al polígon Domenys II de Vilafranca

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No