Agressió

Almenys tres joves apallissen un home a Vilanova i el deixen malferit al carrer

La policia ha pogut identificar un dels agressors que, segons el testimoni de la víctima, el van colpejar sense motiu aparent

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-01-2017 06:52 Lectures 3754
La cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l’avinguda de Francesc Macià. Google Street View

La cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l’avinguda de Francesc Macià. Google Street View

La policia local de Vilanova va assistir diumenge poc abans de les set del matí una persona que estava estesa a terra, a la cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l’avinguda de Francesc Macià. L’home va explicar als agents que havia estat agredir per un grup de 3 o 4 joves els quals, sense motiu aparent, el van colpejar fins a fer-lo caure a terra.

A causa dels cops l’home es queixava de forts dolors a la zona intercostal, per la qual cosa va haver de ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica.

Gràcies a la descripció facilitada per la víctima, la Policia Local té constància de la identitat d’almenys un dels agressors. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

La Policia Local de Sant Adrià de Besòs acaba d'incorporar càmeres de videovigilància als uniformes. És el primer cos que adopta aquest sistema a Catalunya.

T'agradaria que la policia local del teu municipi incorporés aquesta eina?


No