Policia local

Una fuita d'aigua destapa diversos robatoris de comptadors a empreses de Vilanova

Un testimoni ha explicat a la policia que va veure un home que traslladava dins un carretó de la compra un comptador d'aigua

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-04-2017 03:56 Lectures 2316
Una fuita d'aigua destapa diversos robatoris de comptadors a empreses de Vilanova. Google Street View

Una fuita d'aigua destapa diversos robatoris de comptadors a empreses de Vilanova. Google Street View

Una fuita d'aigua destapa diversos robatoris de comptadors a empreses de Vilanova. Segons ha informat la policia local, dijous passat a mitjanit van rebre avís per una fuita d'aigua. La primera trucada feia referència a una fuita propera a una nau situada al carrer de la Terrossa. Els agents recullen el testimoni d'una persona que diu haver vist un home que traslladava dins un carretó de la compra un comptador d'aigua, que havia arrancat prèviament.

A les 00.35 hores la Policia Local rep una segona trucada pel mateix motiu. En aquest cas el comptador sostret correspon a una nau del carrer de la Indústria.

Davant dels fets diverses patrulles realitzen una inspecció a tota la zona i constaten que també falten els comptadors d'aigua de quatre empreses més, ubicades a l'avinguda d'Eduard Toldrà.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ple municipal

El preu de la dignitat

Rosa Soler i Vendrell

L'Associació de dones la Frontissa va presentar una moció al ple de Vilanova i la Geltrú sobre les actuacions de retirada de tutela de menors des de Serveis Socials

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No