Guies d’Activitats d’Educació Ambiental

La Mancomunitat presenta el catàleg d’activitats ambiental per a escoles, ajuntaments i entitats

L’equip d’educadores del Servei d’Educació Ambiental desenvolupa aquestes actuacions, que giren en l’entorn de la reducció dels residus en la vida quotidiana

Els Servei d’Educació Ambiental presenta el catàleg d’activitats per a centres educatius, Ajuntaments i entitats. Mancomunitat

Els Servei d’Educació Ambiental presenta el catàleg d’activitats per a centres educatius, Ajuntaments i entitats. Mancomunitat

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Mancomunitat Penedès Garraf presenta les dues Guies d’Activitats d’Educació Ambiental, que són un recull dels tallers, xerrades i visites guiades a instal·lacions de la Mancomunitat, relacionades amb la prevenció, reducció, reutilització i recollida selectiva dels residus, així com en la millora del medi ambient.

L’equip d’educadores del Servei d’Educació Ambiental desenvolupa aquestes actuacions, que giren en l’entorn de la reducció dels residus en la vida quotidiana, la participació activa dels ciutadans en les diferents recollides selectives, en la reutilització, en l’estalvi de recursos naturals i en la protecció del medi ambient.

Transformar restes de menjar en un adob per a les plantes, convertir l’oli usat de cuina en sabó, o transformar un envàs de plàstic en una joguina... són petits gestos que ens introdueixen en una actitud activa cap a la reducció i el reciclatge dels residus.

Totes aquestes actuacions es dirigeixen als centres educatius (des de P3 a Batxillerat), a les entitats, als ajuntaments i a la població en general.

Al web www.serveiambiental.cat es poden consultar les dues guies per conèixer en detall les activitats que es recullen, i també es poden gestionar les sol·licituds de realització d’activitats, que són gratuïtes per a tots el municipis que pertanyen a la Mancomunitat.

Per a saber més del Servei i de les activitats que desenvolupa, es pot seguir la seva pàgina oficial, www.facebook.com/serveiambiental, que combina informació i consells sobre la gestió dels residus amb la sensibilització i l’educació ambiental en general. La conscienciació ciutadana i l’educació ambiental són un eix bàsic per a avançar en la prevenció i en la reducció dels residus, i també per millorar i assegurar el correcte funcionament del model de recollida.
 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local