Fins el 17 de novembre

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil

Els treballs obliguen a tancar l'espai fins el 17 de novembre, no suposen un increment de capacitat, però sí impliquen condicionar l’accés i la supressió de barreres arquitectòniques

Redacció Sant Pere de Ribes 03-11-2016 03:04 Lectures 10404

Arxivat a:

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil. Ajt Sant Pere de Ribes

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil. Ajt Sant Pere de Ribes

Aquest dimecres s’han iniciat els treballs d’arranjament de l’accés i de la pavimentació del solar ubicat al sector de Can Jove, al nucli de Ribes, que s’està utilitzant com a aparcament alternatiu gratuït al costat de l’hospital Sant Camil. Per això l’espai romandrà tancat al públic del 2 al 17 de novembre mentre duren les obres d’adequació per garantir la planimetria en el terreny i la seguretat a tercers, tot atenent al seu ús sobrevingut.

Aquests treballs no suposen un increment de capacitat, rendiment, eficiència o utilització del bé, però sí impliquen condicionar l’accés i la supressió de barreres arquitectòniques, així com anivellar la superfície del paviment actual i arreglar o eliminar alguns elements (sots, rocs, soques...) per fer-lo més segur i transitable i evitar possibles danys o accidents a les persones usuàries i transeünts.

Les obres d’accés i supressió de barreres arquitectòniques les farà la brigada de l’Ajuntament, complementades amb les feines de suport relatives a  moviments de terres que s’han encarregat a una empresa especialitzada per import de 20.328 euros. Tot plegat el pressupost és de 21.800 euros.

La parcel·la, ubicada molt a prop del centre hospitalari, ha esdevingut en els darrers temps de forma espontània una zona d’estacionament improvisat per part de persones usuàries dels Camils.

Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil Comencen les obres a l'aparcament gratuït de l'hospital de Sant Camil

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Instal·lacions esportives

Pista-Espai Polivalent

Francesc Carafí

Degut a les mancances de la practica d'activitats esportives que no tenen espai, seria convenient que aquest projecte tingues un pla d'execució el més aviat possible

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No