Nova temporada

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer

Els Verds han plantejat la temporada de forma similar a la de l'any passat

Redacció Vilafranca del Penedès 15-02-2017 10:00 Lectures 842
Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el proper dilluns 20 de febrer. Tal i com ja van fer l'any passat, la dinàmica d'assaig serà diferent durant les primeres setmanes, però l'equip tècnic creu que són uns assajos claus per fer una bona temporada. Durant aquests primers assajos, tots els castellers formaran part de les diferents parts d'un castell. És a dir, tots els castellers podran experimentar les diferents sensacions que es viuen en un castell, amb proves de tot tipus per començar a preparar les estructures més importants.

Els Castellers de Vilafranca plantegen la temporada com l'anterior, amb pics d'intensitat puntuals al llarg de l'any. Aquest és un plantejament que va funcionar la temporada passada, així que ara hi tornen a apostar.

Coinicidint amb el Carnaval, els Castellers de Vilafranca no assajaran el divendres 24 de febrer. A partir de llavors, cada setmana assajaran tres cops per setmana: dilluns (20:00h), dimecres (20:30h) i divendres (21:30h).

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Periodisme local

Josep Soler i Soler in memoriam

Montserrat Lago

Adéu-siau amic, allà on siguis espero que em guardis un lloc per poder tornar a agafar el fil dels meus "Mica en mica" i tot parlant omplirem la pica

ENQUESTA WEB

Les rues de la Disbauxa i Extermini començaran al passeig de la Ribera, en lloc de fer-ho al Cap de la Vila. I la rua de diumenge s'avança a les 19.30h

T'agraden els canvis que es proposen aquest any a les rues de carnaval de Sitges?


No