27/07/2017 17:56:18

La vinyeta: la "solució" a tots els nostres problemes de mobilitat?

Verònica Masdeu Comentaris

O quan l'administració proposa models de co-pagament per poder finançar-se

27/07/2017 17:52:03

Una solució a mitges a l’actual problemàtica a la N340

No Vull Pagar C32 Comentaris

Projecte de gratuïtat pel tram Ulldecona-Vilafranca del Penedès per l’ AP7, en determinades condicions

27/07/2017 17:03:22

Per una ciutat verda

Gener Barjola Comentaris

La col·laboració i l'entesa és un element clau a l'hora de construir i fer ciutat

26/07/2017 19:56:05

Comunicat sobre l'àrea verda d'estacionament regulat a Ribes Roges

AVP Ribes Roges Comentaris

Malgrat que l’anunci d’aquest projecte es va fer públic al març passat, el seu disseny s’ha fet sense un procés participatiu previ que hauria permès a veïns i veïnes expressar les seves opinions sobre un tema que els afectaria directament

26/07/2017 18:54:53

Solucions per a la N340, solucions per al territori

Jaume Casañas / Josep M. Cruset / Mònica Sales Comentaris
Imatge d'arxiu. Eix

Som conscients que calia dignificar la mobilitat i trobar solucions a aquest eix vertebrador de la Catalunya Sud, que és la N340, i de retruc a l’Ap7

26/07/2017 18:45:03

Viure a Vilanova NO és pas tan fàcil

Eva Barceló Comentaris

No és fàcil, per exemple, si ets una persona usuària del Casal Municipal d’Avis i vols continuar anant-hi durant el mes d’agost. Per què? Perquè el Casal Municipal d’Avis tanca tot el mes per vacances.

26/07/2017 9:48:18

El despropòsit de la Zona verda Ribes Roges

Veïns de Ribes Roges Comentaris
Imatge de la nova zona d'aparcament. Eix

Creiem que l'actuació ha estat un despropòsit, tant en la data escollida com en la reorganització del barri; avui els veïns estem pitjor que abans

25/07/2017 12:55:09

Cubellencs dona suport al projecte de la vinyeta

Cubellencs Comentaris

Cal un canvi de model per traspassar usuaris de les vies gratuïtes a les de pagament, i la vinyeta és un bon projecte

25/07/2017 9:02:07

Ribes Roges: Carta oberta al regidor Joan Giribet

Francesc Roig Loscertales Comentaris

Cal revisar els criteris de bonificació de pagament, fent-los socialment més justos

24/07/2017 17:34:29

Violència de gènere? No, de cap manera

Llorenç Guasch Comentaris

Quines coses que té el subconscient..., mira que pensar que l’estat espanyol pot exercir violència de gènere en vers Catalunya...

24/07/2017 16:45:19

Verdades a medias

José Manuel Tejedor Comentaris

Algo muy recurrente del PSC en Calafell son sus sus lamentables abstenciones en todo lo referido al ‘Procés’

20/07/2017 7:59:36

Ni projecte ni terminis

Prou Accidents Subirats Comentaris

La mobilització per aconseguir que es comenci a fer justícia en aquesta N-340 serà llarga i necessitarà de la coordinació de veïns, entitats i institucions locals, com està passant en altres punts del país

19/07/2017 14:26:53

El cafè de Bilwi, final d’etapa

Teresa Baqués Esteve Comentaris
Cafè Bilwi / Teresa Baqués Esteve. Eix

Més de 18 anys portant aquest negoci de la plaça Jaume, la Teresa ja forma part del veïnat i d’aquest espai tant bonic de Vilafranca, per mi, el millor racó de la vila

18/07/2017 9:46:32

Volem solucions estructurals per la platja del Francàs

Xarxa Vendrellenca Comentaris
Salvem la platja del Francàs. Eix

La nostra organització considera que des de l’Ajuntament de Vendrell, no s’ha fet el suficient per tractar d'arreglar aquest problema

17/07/2017 22:34:23

Per la defensa del sistema públic de pensions

Coordinadora estatal per la defensa del sistema públic de pensions Comentaris
Iaioflautes Garraf

Considerem que ara toca unir voluntats i obrir un diàleg amb altres forces polítiques al Parlament, que amb les seves aportacions, observacions i millores contribueixin a derogar els aspectes més negatius de les dues últimes reformes

13/07/2017 8:48:42

Comunicat dels Balls de la Festa Major de Vilafranca sobre els assaigs a la Plaça de la Constitució

Balls de la Festa Major de Vilafranca Comentaris

Volem exposar els motius del nostre desacord amb la mesura de l’Ajuntament: la retirada dels assaigs dels balls de la Festa Major de la Plaça de la Constitució i la seva redistribució per la vila

10/07/2017 22:26:42

L’esquerra no independentista enfront de l’1-O

Javi Avendaño Comentaris

La importància de la memòria

09/07/2017 18:48:56

Qui sembra vents…, recull referèndum

Llorenç Guasch Terré Comentaris
Els expresidents del govern espanyol José Luís Rodríguez Zapatero, José María Aznar i Felipe González. ACN / Guillermo Sanz

Segurament sense Felipe González, José María Aznar i José Luís Rodríguez Zapatero Catalunya ben segur que no estaria en disposició de canviar la seva historia i decidir quin futur vol com a nació

09/07/2017 17:52:12

A Cubelles no tenim diners per una llar d’infants però sí en tenim per festes

Dani Pérez Comentaris

Segurament no sóc l’únic que pensa que la nostra vila ha de ser un dels municipis de Catalunya on hi han més celebracions i esdeveniments del calendari anual, a Cubelles ho celebrem tot

06/07/2017 17:23:56

El govern demostra la seva falta de voluntat per donar solucions al problema de l’habitatge

Som VNG Comentaris

Som VNG lamenta que el govern doni més importància a una campanya publicitària sobre els excrements de gossos que al problema de l’habitatge

05/07/2017 9:59:03

Comunicat de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada

Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada Comentaris
Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada. Eix

La Junta acaba de comprovar l’aparició d’un cartell, amb el logo de la nostra associació, a la zona de gossos que es troba al costat de l’arxiu municipal

05/07/2017 9:51:01

PxC alerta de perill d'incendi en l’aparcament del torrent del Lluc

PxC Comentaris
Torrent del Lluc. Eix

Demanem que es netegi i desbrossi l'aparcament municipal del carrer Tarradellas a l’alçada de l’escola Àngel Guimerà al barri del Puig per l’alt risc d'incendi que representa

05/07/2017 9:46:50

Considerem prioritàries les solucions per al problemes que generen els forts aiguats

Xarxa Vendrellenca Comentaris
Imatge d'arxiu

La nostra organització, encara que no és ponent en aquesta proposta, estarà vigilant en el seu compliment, per que nosaltres creiem que és molt necessari trobar solucions que redueixin l’impacte de les pluges i els temporals

04/07/2017 21:41:05

Subirats diu prou als accidents a la N-340

Plataforma de veïns i veïnes de Subirats Comentaris
Subirats diu prou als accidents a la N-340. EIX

Reclama la immediata tramitació del projecte de la rotonda en el punt d’encreuament de la N-340 amb les carreteres BV-2427, BV-2428 i Camí de la Muntanya Rodona

Pàgines: 109 108 107 106 105

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

TITULARS PER EMAIL

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert