Fires i festes

Cercavila del Tricentenari a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Plaça Casernes | 03-08-2014

Ball de Cercolets de Vilanova i la Geltrú

A les 19 hores: Inici d’un cercavila de tots els balls precedits pel Grup de Miquelets ,que passarà pel casc antic de Vilanova i la Geltrú, iniciant-se a la Plaça de les Casernes i amb el següent recorregut: Plaça de les Casernes, Carrer de les Premses, Plaça Diputació , Plaça pau Casals, carrer Comerç, Plaça de les Cols, Carrer dels Caputxins, plaça de la Vila , sant Sebastià , Colom, Rbla. Principal, Plaça de les Neus, carrer Sant Gregori , carrer Comerç, carrer Església i Plaça de Sant Antoni

20 hores: Plaça de Sant Antoni Actuació dels grups en l’ordre històric de la seva circumstància en la Guerra de Successió, es a dir , en primer lloc l’Àliga de Reus.
després  el Ball de Cercolets de Vilanova i la Geltrú, i finalment el Ball de Cavallets Cotoners de Barcelona. L’acte serà presentat i conduit per un narrador que anirà explicant al públic assistent les característiques de cada ball i el fil argumental històric de l’actuació

21 hores: Fi de l’activitat.


Simultàniament Botifarrada popular en la mateixa plaça.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!