Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Xerrada per prevenir conductes de risc entre els adolescents

Vilanova i la Geltrú | IMET | 19-01-2017

Xerrada per prevenir conductes de risc entre els adolescents

L'objectiu és dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares - fills/es. La xerrada proporciona un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació a aquests temes, a més a més d'informar dels recursos existents i d'on adreçar-se en cas d'una situació vinculada a conductes de risc, tant a famílies com a joves.

Aquesta xerrada s'emmarca en el Programa d'Educació i promoció de la Salut que es duu a terme des de la regidoria de Salut. El programa es fonamenta en un procés de formació i responsabilització de l'individu relacionat amb la promoció de la salut. La xerrada anirà a càrrec d'Alba Saumell i Laura Ruiz, psicòlogues del programa de prevenció del consum de drogues i del programa d'educació afectiva i sexual.

Per assistir a la sessió cal fer una inscripció a través del web de l'IMET www.imet.cat o bé per telèfon al 938140440 (ext. 7242).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!