Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició de l’Octavi Intente al Miramar Centre-Cultural

Sitges | Miramar Centre-Cultural | 22-03-2024 17:39 h. fins 12-05-2024

Exposició de l’Octavi Intente al Miramar Centre-Cultural

Un fotograma és una de les moltes imatges fixes que composen la imatge en moviment completa, cada imatge d’aquesta tira sembla més aviat una imatge emmarcada quan s’examinen individualment. Octavi converteix l’instant en una densa i suggestiva pel·lícula d’un sol fotograma on l’espectador interpreta lliurament el principi i el final de la pel·lícula.  L’obra d’Octavi Intente ens desperta inevitablement el somriure i l’assentiment interior, ens sedueix i ens admira en fer-nos topar amb el que no se’ns hauria ocorregut mai i ara, de sobte, es presenta tan obvi i inqüestionable.

Una sabata, un llapis, un cambrer, un capellà, etc. qualsevol objecte o personatge està subjecte a una interpretació irònica, mordaç, genuïna, que l’espectador té el privilegi de conèixer gràcies a la mà d’Octavi Intente, capaç de traduir de manera magistral sobre la tela seu univers perceptiu.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Miramar Centre-Cultural
  • Carrer de Bernat de Fonollar, 19

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!