Exposicions

Exposició amb el títol "Documents de viatge"

Sant Pere de Riudebitlles | HD Riudebitlles | 29-03-2017

Exposició amb el títol

<p> Es tracta d&rsquo;una exposici&oacute; de collages de petit format (29,7 x 21 cm), fets a partir de bitllets d&rsquo;avi&oacute;, bons d&rsquo;hotel i tiquets d&rsquo;entrada de museus, que l&rsquo;artista qualifica de &ldquo;documents de viatge&rdquo; en el sentit que li serveixen per&nbsp;documentar els llocs que visita i les dates.<br /> <br /> &ldquo;Si faig memoria, vaig comen&ccedil;ar a fer un diari de pintures dels meus viatges cap al 1989.<br /> Quan vaig anar als Estats Units per una exposici&oacute;, vaig fer un collage utilitzant bitllets d&rsquo;avi&oacute;, reserves d&rsquo;hotel i tiquets d&rsquo;entrada de museus.<br /> La data impresa en els tiquets m&rsquo;ajuda a recordar els viatges i em serveix de document de viatge. Es pot fer un recull dels llocs visitats i la data de la visita.<br /> &Eacute;s un recull molt personal, per&ograve; encara m&rsquo;ho passo b&eacute; fent aquestes pintures. Els colors de les lletres canvien amb els pa&iuml;sos i les regions.<br /> Aix&ograve; m&rsquo;atreu tant que m&rsquo;agrada anar fent collages per tots els llocs on viatjo deixant enrere fins i tot el meu propi treball com a pintor.&quot;<br /> Masahiko Tsubota</p>

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!