Agenda del Penedès

Fires i festes

La Nit de l'Empresa

Sant Pere de Ribes | Finca Mas Solers | 22-06-2017

La Nit de l'Empresa

Homenatge a empreses

La Nit de l’Empresa també és l’escenari de major rellevància per al reconeixement a empreses que, en el mateix any, celebren un aniversari destacat. És el cas de les empreses que compleixen 25, 50, 75 o 100 anys des de la seva fundació.
 

Gairebé s'ha completat l'aforament del saló Hispano Suiza, l'emplaçament de l'antic Gran Casino de Barcelona. Enguany La Nit de l'Empresa serà tota una festa d'estiu, entre el solstici i la revetlla de Sant Joan, però sobretot serà una gala amb molta significació.

La Nit de l'Empresa posarà de llarg la nova Federació Empresarial del Gran Penedès. En el decurs de la gala es revelarà la nova identitat corporativa, realització d'ADN Studio. Seran els fins ara presidents de l'ADEPG i la UEP, Martí Sistané i Santi Carda, els que encetaran el programa i anunciaran la consolidació del procés d'integració de les dues entitats.

Abans de sopar, un total d'onze empreses rebran l'homenatge pel seu aniversari; 25, 50 o 75 anys, unes i altres. Ho faran de mans del president de la Generalitat, l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i els dos representants de la FEGP. En aquest mateix preàmbul es coneixeran els guanyadors del premi Estela Dona Emprenedora, per veredicte de Dones d'Empresa, i el premi de Joves d'Empresa al Jove Emprenedor.

Una de les novetats de La Nit serà el lliurament dels Premis FEGP, atès que els jurats de la UEP i l'ADEPG confluiran en un únic palmarès, que s'estrenarà enguany amb els guardonats de les 12 categories a concurs. A més, el Gran Premi FEGP distingirà l'Empresa de l'Any, que prendrà el relleu del Vilanova Park (2015) i Cafès Novell (2016).

Presentada per l'actriu vilafranquina Marta Escudé, la vetllada comptarà amb actuacions de la cantant soprano Charo Tris i un quartet instrumental, des del mateix moment de l'aperitiu de benvinguda, previst a partir de les vuit. La sorpresa de La Nit serà tot just al final de la gala, quan els comensals seran convidats a sortir a la fresca, als jardins de la Finca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!