Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Rafa Sánchez presenta al Musicveu el seu treball "Biografia“

Vilafranca del Penedès | 09-03-2024 20:30 h.

Rafa Sánchez presenta al Musicveu el seu treball

Durant més de tres dècades, va liderar la llegendària banda amb grans èxits como “Lobo hombre en París”, “Vuelve el amor”, “Más y más” y “Falso amor” que encara ressonen en la memòria col·lectiva. Serà un espectacle d'allò més atractiu, especialment per a tots aquells i aquelles que tenen la veu de Rafa Sánchez com a veu d'algunes de les cançons de la banda sonora de la seva vida.

‘Biografia’ és un espectacle que no sols gaudirem de la música i les cançons mítiques de LA UNIØN, sinó que ens permetrà acostar-nos a la figura més humana i les anècdotes del cantant, que va passar de ser un noi de barri estudiant d'arquitectura a ídol musical dins i fora d'Espanya”.

I el Musicveu continua la seva programació a la Vegueria Penedès

Seguidament el 23 de març a les 20h es podrà gaudir d’una actuació molt esperada del Musicveu al celler Can Ràfols dels Caus amb l’actuació de l’Andrea Motis i en Josep Traver que ens oferiran, aquesta vegada, un concert íntim i màgic en un escenari natural i integrat dins la roca del Massís del Garraf amb una acústica única, sens dubte un regal absolut per tots els sentits!

I tot seguit desprès de Setmana Santa i per primera vegada el Musicveu es desplaça a l’Anoia al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada amb la formació musical e-Styrings by Gio que desafien els concerts convencionals unint el so clàssic dels instruments elèctrics amb arranjaments de melodies del ROCK, POP i CLÀSSICA, interpretant temes des de Police, Coldplay i Mikel Jackson, passant per David Guetta, entre molts d’altres...

Les entrades de tota la programació estan disponibles a la venda al portal de venda d'entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l'Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

El vessant solidari del Musicveu

En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu “Fem música solidària per a la cura de l'ELA”. Enguany s'ha escollit donar suport a la investigació per la cura de l'ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i Associació Catalana d'Afectats d'ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d'investigació de l'ELA de l'Hospital de Bellvitge.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!