Agenda del Penedès

Altres

La Masia d’en Cabanyes acollirà una jornada comarcal per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones

Vilanova i la Geltrú | Masia d'en Cabanyes | 08-03-2024 11:00 h. fins 09-03-2024

La Masia d’en Cabanyes acollirà una jornada comarcal per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones

Programació

11:00 h. Taller “Cossos!! Prou pressió estètica”. A càrrec de l’entitat Mousiké. A través d’aquest taller es vol reflexionar sobre els ideals de bellesa construïts socialment i culturalment en les societats patriarcals que imposen unes normes determinades sobre quins són els cossos acceptats i desitjats, i contribueixen d’una manera decisiva a la insatisfacció corporal en les dones.

12:30 h. Xerrada “Elles, parlen les dones de la Masia d’en Cabanyes. Un viatge a la seva història oblidada”. A través d’un recorregut per les estances de la casa-museu, es donaran a conèixer quatre dones que formen part de la història de la Masia d’en Cabanyes.

13:30 h. Dinar de dones (gratuït). Amenitzat per la DJ Eve. En acabar el dinar es donarà pas a l'activitat "El Talent de les dones" i micro obert.

16 h. Xerrada ”L’entorn femení de Víctor Balaguer”. A càrrec de la historiadora Montserrat Comas i Güell. Xerrada amb l’autora del llibre “Elles, les dones també hi eren”, sobre la xarxa femenina al voltant de l’escriptor, poeta, dramaturg i historiador Víctor Balaguer.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia. S’oferirà servei de cangur de 11:00 a 13:30 h per als menuts

Reserves pel taller, el dinar i servei de cangur: al WhatsApp al 683 136 803 indicant nom i cognoms, telèfon i població.

Reserves per les xerrades al web https://masiadencabanyes.cat/botiga/

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!