Agenda del Penedès

Altres

Commemoració del 8M a Canyelles

Canyelles | Ajuntament de Canyelles | 08-03-2024 12:00 h.

Commemoració del 8M a Canyelles

· Exposició de l'Artífex a l'Ajuntament de Canyelles
L'Artífex (Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans) proposa una exposició amb una desena de peces de ceràmica, amb temàtica femenina, fetes especialment per alumnes de l'escola amb motiu del 8M.

La mostra, es pot veure del 4 al 8 de març al vestíbul de l'Ajuntament de Canyelles.

· Exposició Alumnes Institut Pla del Bosc
També els alumnes de l'Institut Pla del Bosc han preparat una exposició de retrats de dones, amb motiu de la jornada. Es podrà veure el mateix dia 8 de març al vestíbul de l'Ajuntament de Canyelles

· Simultània d'Escacs
El Club d'Escacs Canyelles, per la seva banda, proposa una simultània, especialment dedicaca a les dones, que tindrà lloc el dia 8 de març, de 17 h a 20 h davant de l'Ajuntament de Canyelles. La participació és lliure I oberta a tothom I té per objectiu reivindicar el paper de les dones en la pràctica d’aquest esport.

·Lectura del Manifest
El mateix divendres 8 de març, a les 12 hores del migdia, està prevista la lectura del Manifest oficial del Dia de les Dones, emès per les entitats municipalistes de la FMC i ACM. L'acte es farà al Saló de Plens de l'Ajuntament de Canyelles.

· Cursa de la Dona
A més, en el marc de la celebració del Dia Internacional de les Dones, l'Ajuntament de Canyelles ha organitzat la 1a Cursa de la Dona, que tindrà lloc el 7 d'abril. La proposta es fa conjuntament amb el grup  Runners Entrenaments 15 hores i el Grup Dona

L'objectiu és donar visibilitat a la dona en el món de l'esport, com també contribuir a la lluita contra el càncer. Es tracta d'una cursa no competitiva de 8 quilòmetres i d'una caminada de 4 quilòmetres.

Les inscripcions costen 10 euros i es poden fer ja de manera anticipada al web o bé presencialment al gimnàs municipal.

Lloc i adreça de l'acte

  • Canyelles
  • Ajuntament de Canyelles
  • Plaça de l'Onze de Setembre, 1

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!