Conferències, col.loquis

Premi de recerca per treballs de batxillerat. Homenatge i reconeixement a la mestra sitgetana Glòria Pulido i Pinilla

Sitges | 02-05-2024 18:00 h.

Premi de recerca per treballs de batxillerat. Homenatge i reconeixement a la mestra sitgetana Glòria Pulido i Pinilla

Les modalitats dels Premis queden de la següent manera: Premis Eugeni Molero de periodisme comarcal, Premis Albert Virella i Bloda d’investigació comarcal i Premis Glòria Pulido i Pinilla de recerca per a treballs de batxillerat.

El dijous 2 de maig tindrà lloc l’acte de presentació d’aquests premi i d’homenatge a la mestra, a les 18 h a la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges, amb el següent programa:

Els premis en clau de gènere, a càrrec de Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf.
Els premis de batxillerat al Garraf, una proposta d’investigació, coneixement i respecte cap al nostre entorn, a càrrec de Joana Carbonell, directora del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf, i d’Andreu Bosch, professor de Llengua i Literatura catalanes.
Memòria i reconeixement a la mestra Glòria Pulido i Pinilla, a càrrec de Carme Panyella, escriptora i pedagoga; Marta Torrijos i Isabel Vivó, investigadores; i Carme Parellada, pintora i exalumna.
Glòria Pulido i Pinilla (1924- 2018) va ser mestra a l'Escola de la Colònia de Vallcarca de Sitges, de 1946 al 1953 amb nenes de 6 i 12 anys. Va crear i dirigir l’Escola de Nostra Senyora del Vinyet des de 1953 a 1970, on va educar 150 alumnes de 6 a 12 anys. També va treballar a l’Escola Pia fins a la seva jubilació l’any 1990.

La convocatòria dels Premis compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de l'Associació de Periodistes del Garraf, l'Associació d'Amics del la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Servei Educatiu del Garraf i l’Arxiu Comarcal del Garraf.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Biblioteca Santiago Rusiñol

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!