Altres

Concentració antitaurina

Sitges | Cap de la Vila | 27-04-2024 12:00 h.

Concentració antitaurina

Com a fedatari de la ILP (iniciativa legislativa popular) #NoEsMiCultura durem a terme aquesta concentració antitaurina a Sitges en la qual donarem tota la informació sobre aquesta importantíssima iniciativa i també donarem dades tristament molt rellevants i desconeguts per a la majoria de la societat. Durant la concentració per descomptat recollirem signatures de suport a la iniciativa perquè aquesta tiri endavant i suposi un primer però imprescindible pas per a posar fi a aquesta anomalia moral que és la tauromàquia.

El problema:

Patrimoni Cultural

La Llei 18/2013, de 12 de novembre regula la tauromàquia com a patrimoni cultural, soscavant les competències autonòmiques i municipals per a prohibir o regular espectacles que generen un fort rebuig social.

La solució:

El 4 de gener de 2024, una comissió promotora formada per activistes i juristes va registrar una ILP per a derogar la llei 18/2013 la qual es va admetre a tràmit a principis de febrer.

Aquesta és la major i més ambiciosa campanya social perquè la tauromàquia deixi de ser patrimoni cultural d'Espanya. La iniciativa compta amb el suport d'un important nombre d'organitzacions de protecció animal i del medi ambient, protecció de la infància i associacions culturals.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Cap de la Vila
  • Plaça del Cap de la Vila

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!