• Eix Guia
  • |
  • CARTA I MENÚS

EL DINOU

A la carta

Aquí hi trobareu una cuina pensada des dels productes de proximitat i la cuina de mercat. Una carta pensada per retrobar els gustos de tota la vida.
Els productes i els seus productors són els que donen sentit als nostres plats.

Patates decimonòniques

5,90€

Patatas decimonónicas

Llàgrimes de pollastre amb confitura de tomàquet natural

7,80€

Lágrimas de pollo con mermelada de tomate natural

Brandada de bacallà amb cansalada confitada i sèsam

9,80€

Brandada de bacalao con tocino confitado

Tempura d’albergínia amb mel i sèsam

9,40€

Tempura de berenjena con mil y sésamo

Tempura de verdures amb ou a baixa temperatura i encenalls de foie

7,40€

Tempura de verduras con huevo a baja temperatura y virutas de foie

Carpaccio de vedella ecològica amb encenalls de formatge artesà

9,00€

Carpaccio de ternera ecológica con virutas de queso artesano

Encenalls d’espatlla de porc ibèrica de gla

15,00€

Virutas de espalda de cerdo ibérica de bellota

Pa de coca amb tomàquet

2,50€

Pan de coca con tomate

Amanida de cigronets amb verdures i sardines de Vilanova escabetxades

10,30€

Ensalada con requesón, naranja y vinagreta de miel y mostaza

Amanida amb pop, pebrot escalivat i romesco

13,20€

Ensalada con pulpo, pimiento asado y romesco

Raviolis de tòfona amb ou a baixa temperatura

12,90€

Raviolis de trufa con huevo a baja temperatura

Sípia a la bruta

12,60€

Sepia “a la bruta”

Popets encebats

11,60€

Pulpitos encebollados

Cap i pota de vedella ecològica amb cigronets

11,30€

“Cap i pota” de ternera ecológica con garbanzos

Civet de porc senglar amb mongetes del ganxet

10,20€

Civet de jabalí con judías

Bacallà confitat amb crema de carbassa i taronja

15,60€

Bacalao confitado con crema de calabaza y naranja

Corball amb niu de pasta negra, cloïsses i fonoll

16,10€

Corvina con nido de pasta negra, almejas e hinojo

Tonyina a la planxa amb verdures

15,50€

Atún a la plancha con verduras

Timbal de vedella amb foie i salsa de vi ranci

16,50€

“Timbal” de ternera con foie y salsa de vino rancio

Magret d’ànec amb poma i reducció de PX

14,70€

Magret de pato con manzana y reducción de PX

Entrecot de vedella amb salsa de tòfona

15,40€

Entrecot de ternera con salsa de trufa

Steak tàrtar de vaca vella madurada ecològica

21,90€

Steak tartar de vaca vieja madurada ecológica

Coulant de xocolata amb gelat de maracujà (15 minuts)

6,90€

Coulant de chocolate con helado de maracuyá

Bunyols de poma amb gelat de llet merengada

5,90€

Buñuelos de manzana con helado de leche merengada

Crepe suzette amb gelat de vainilla

5,00€

Crepe suzette con helado de vainilla

Cigaló sòlid de rom

5,00€

Carajillo solido de ron

Tiramisú

5,00€

Tiramisú

Avís per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies
Tots els nostres plats poden contenir al·lèrgens
Consulteu al nostre personal

Menús

menú el dinou

Amanida amb mató, taronja i vinagreta de mel i mostassa
Ensalada con requesón, naranja y vinagreta de miel y mostaza

Patata emmascarada amb bolets i encenalls de foie
Patata enmascarada con setas y virutas de foie

Raviolis de tòfona negra amb ou a baixa temperatura
Raviolis de trufa negra con huevo a baja temperatura


………………………………

Llom de tonyina a la planxa amb verduretes
Lomo de atún a la plancha con verduritas

Magret d’ànec amb poma i reducció de PX
Magret de pato con manzana y reducción de PX

Entrecot de vedella a la graella amb salsa de tòfona
Entrecot de ternera a la parrilla con salsa de trufa
………………………………

Crepe suzette amb gelat de vainilla
Crepe suzette con helado de vainilla

Escuma de xocolata blanca
Espuma de chocolate blanco

Cigaló sòlid de rom
Carajillo solido de ron


El menú del Dinou no es pot compartir
El menú del Dinou no se puede compartir

23.90 €