Avís legal

Informació general del lloc web

Eixdiari.cat és un domini de Garraf News Media SL (en endavant GNM) amb NIF B64053770, inscrita al registre mercantil de la província de Barcelona (Tom 38438, Foli 0079, Full 326455, Inscripció 1ª) i domicili al carrer Dr. Zamenhof 36, bústia 297, de Vilanova i la Geltrú.

Accés dels usuaris i normes d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal. GNM es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts d’eixdiari.cat, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-los.

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada al portal eixdiari.cat sota criteris de bona fe. L’accés inicial al portal és gratuït. Tanmateix, hi poden haver funcionalitats o serveis subjectes al pagament d’un preu en les condicions que en cada cas s’estableixen.

En cas que per utilitzar determinades funcions o serveis sigui necessari que l’usuari es registri, aquest registre s’efectuarà mitjançant formularis de dades i amb subjecció a les prevencions de la legislació de protecció de dades personals que es descriuen en aquest avís legal.

Per utilitzar el portal els menors d’edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

Protecció dels drets de propietat intel•lectual i industrial

El diari electrònic EIX Diari i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de GARRAF NEWS MEDIA, SL o de tercers que n’hagin autoritzat l’ús a GNM. Tot aquest material està a l’empara de la legislació de protecció de la propietat intel•lectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel•lectual sobre aquests continguts.

Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit de GNM. La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, incloent-hi la gratuita.

Reserva de drets: GNM explicita una reserva de drets amb caràcter general respecte al conjunt dels continguts difosos en el lloc web que són objecte de propietat intel•lectual i industrial. D’acord amb el previst a l’article 32 del test refós de la llei de propietat intel•lectual, GNM s’oposa expressament a la utilització de qualsevol dels continguts de les publicacions d’EIX Diari en qualsevol format, amb la finalitat de fer ressenyes o revistes de premsa amb finalitat comercial, sense la prèvia autorització expressa de GNM.

No s’autoritza en cap cas:

  • La presentació d'una pàgina del portal eixdiari.cat o qualsevol contingut d’aquesta pàgina en una finestra que no pertany a eixdiari.cat per mitjà de qualsevol tècnica o procediment incloent-hi framing, inline linking, etc.
  • Una extracció d’elements del lloc web que causi perjudici a eixdiari.cat conforme a les disposicions vigents.
  • L’ús comercial dels continguts del lloc web eixdiari.cat.
  • L’ús de marques o signes distintius, logotips, combinacions de colors, estructura, disseny i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa, propietat de GNM, sense el coneixement i l’autorització corresponent de l’empresa.
  • L’ús de continguts en activitats il•lícites, il•legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic.
  • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista o xenòfob, pornogràfic, il•legal o que atempti contra els drets humans.
  • Provocar danys en els sistemes físics i lògics de l’EIX Diari, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys anteriorment esmentats.
  • Intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.
  • Els arxius RSS d’eixdiari.cat són per a ús personal i d’organitzacions sense ànim de lucre. Diaris electrònics, revistes i altres llocs de caràcter comercial que estiguin interessats en utilitzar aquests arxius, hauran de demanar el consentiment exprés de GNM.

Protecció de dades de caràcter personal

Per més informació sobre com tractem les dades personals, es pot consultar la nostra política de privacitat.

Responsabilitat pel funcionament i els continguts

Els continguts de eixdiari.cat poden ser modificats, ampliats o suprimits sense avís previ, i l’ús que puguin fer els usuaris dels serveis prestats no pressuposa el dret a continuar disposant d’aquests serveis. GNM no garanteix la inexistència d’errors en els seus continguts.

GNM no es responsabilitza dels continguts o serveis prestats per tercers (col•laboradors, usuaris o altres entitats o empreses que prestin serveis a través de les pàgines d’eixdiari.cat), ni s’identificarà necessàriament amb les opinions expressades. Aquests continguts no seran objecte de comprovació per part de GARRAF NEWS MEDIA i la seva veracitat, exactitud o actualitat és responsabilitat exclusiva dels seus titulars.

GNM es reserva el dret a publicar o retirar de forma total o parcial qualsevol informació o material el contingut dels quals contravingui la legalitat vigent o incorpori continguts violents o degradants. L’usuari es compromet a fer un ús adeqüat dels continguts i serveis de la web.

GNM exclou tota responsabilitat derivada d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, fallides telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular de la Web.

Tanmateix, GNM també exclou qualsevol responsabilitat derivada per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic motivat per deficiències o sobre carga en les línees telefòniques o en Internet, així com dels mals causats per terceres persones per intromissions il•legítimes fora del control del titular del Web.

GNM no pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus, per la qual cosa no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d’índole tècnica.

GNM podrà suspendre de forma temporal sense necessitat d’avís previ, l’accessibilitat a la web si cal dur a terme operacions de manteniment o millora dels serveis, així com modificar les condicions d’accés a la web, i canviar, afegir o suprimir continguts o serveis.

Responsabilitat en l’ús del web per part de l’usuari

L’usuari és l’únic responsable de les infraccions en les que es pugui caure o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del web, quedant el titular del web, els seus socis, empreses del grup, col•laboradors, empleats i representants, exonerats de qualsevol mena de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’usuari.

GNM no serà responsable de les opinions expressades pels usuaris d'eixdiari.cat en els espais de participació ni de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços o que provingui de fonts alienes a aquesta empresa.

L’usuari és l’únic responsable davant de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del Web basat en la incorrecta utilització per part de l’usuari del web. En el seu cas, l’usuari assumirà les despeses i indemnitzacions que s’esdevinguin de possibles reclamacions o accions legals.

Responsabilitat per links

Els enllaços o links continguts en el Web poden conduir a l'Usuari a altres Web gestionades per tercers.

GNM declina qualsevol responsabilitat respecte la informació inclosa fora del seu Web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d'informar a l'Usuari sobre l’existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret.

GNM queda exonerat de tota responsabilitat per al correcte funcionament d’aquests enllaços, del resultat obtingut a través d’aquest enllaços, de la veracitat i legalitat del contingut o informació a la que es pugui accedir, així como dels perjudicis que pogués patir l’usuari en virtut de la informació continguda en la Web enllaçada.

Subscripcions

La subscripció a productes editats per GNM que es facin a través d'aquest portal serà voluntària i suposarà l'acceptació de les condicions que en cada cas s'estableixin i que l'usuari haurà d'acceptar expressament. També implicarà l'acceptació per rebre informació comercial de productes i serveis de GNM. El fet de donar-se d'alta en aquests serveis comporta l'autorització a GNM per a aquest tipus de comunicacions. L'usuari podrà revocar aquesta autorització amb una comunicació per escrit en la forma que GNM indicarà en cada cas.

Dret d’exclusió

GNM es reserva el dret de denegar o retirar l’accés als seus llocs web i els serveis oferts sense necessitat d’avís previ, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals.

Jurisdicció i legislació aplicable

GNM podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades i seran degudament publicades com apareixen aquí. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local