Publicitat a Eix Diari

Si voleu informació de com anunciar-vos en la web, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el email publicitat@eixdiari.cat o truca'ns als telèfons 672 615 856 - 672 615 852.

Anuncia't per només 90 euros a l'any a EIX GUIA, el directori comercial d'empreses i serveis de les comarques del Garraf, Alt i Baix Penedès.

Audiència mesurada per Logo OJD interactiva

L'audiència d'Eix Diari està auditada per OJD.

L'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) és una divisió d'Información y Control de Publicaciones que s'encarrega de la realització i verificació de les xifres de difusió de les publicacions venudes a tercers, i les enviades o distribuïdes de forma gratuïta, tant en format paper com a través d'Internet. Les dades auditades per l'OJD Interactiva inclouen el número de visites al web, les pàgines vistes, els visitants únics i la durada de les visites i visitant.

Historial de les certificacions de dades d'EIX Diari.

Mitjans de comunicació digitals auditats per l'OJD

El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

Els mitjans digitals són, amb diferència, els que més han augmentat la seva audiència durant el 2009

Els mitjans digitals són els mitjans de comunicació que més han augmentat la seva audiència al llarg del 2009. Amb un increment del 56% respecte de l'any anterior, l'audiència dels mitjans digitals el 2009 a Catalunya s'ha situat en 1.740.000 persones.

Resum Públic per onades de les dades d'audiència

IAB. Interactive Adversiting Bureau

Estudi d'inversió en mitjans interactius (primer semestre 2010) per IAB-PricewaterhouseCoopers

Estudi d'eficàcia dels formats publicitaris de Display i actituds dels usuaris de xarxes socials davant la publicitat per IAB i The Cocktail analysis

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més