• Eix Guia
  • |
  • CARTA I MENÚS

ESPAI DE LA CARME

La Carta de l’ESPAI

Lasagna Octavi! pasta d’espinacs i bolognesa a la tartufata

12,00€

Spaghetti “carbonara” tartufata

11,00€

Casarecci amb salsa de bolets, oli de trufa i peça de foie poêlé

12,00€

Amanida Espai amb peça de foie poêlé, poma i ceba caramelitzada

13,00€

Tapa 7.00 €

Pizza Florència, pizza tartufata

14,50€

Spaghettis al foie i ous de guatlla

14,50€

Ravioli farcit de burrata amb salsa de nous al toc de trufa

9,50€

Tapa 5.0 €

Callos amb cigrons

9,00€

Tapa 4.5 €

Foccaccia

6,00€

Carpaccio de vedella amb virutes de parmesà i oli d’oliva

11,00€

Canalons de l’àvia

11,00€

Carbassa de violí escalivada amb burrata, anchoves de l'Escala i pomodoro

12,00€

Amanida salmó fumat, alvocat i huevas de lumpo amb vinagreta

12,50€

Dolça, amb pernil de gla, figues massarades al Armanyac, codonyat i nous

12,50€

Amanida amb Burrata, pesto, pomodoros i entrabancs

11,00€

Farcellets de formatge de cabra al toc de mel i mostassa

9,50€

Tapa 4.50 €

Gala, torradetes de formatge brie fos amb panses, pinyons i tomàquet confitat, tot sobre una base d’enciams amb vinagreta de mostassa i nata

9,70€

Tapa 4.50 €

Espai de la Carme, bouquet d’enciams, foie tevi, poma caramelitzada, ceba confitada i vinagreta de mel i porro en témpura

13,00€

Tapa 7.0 €

Dalí, ruca, tomàquet natural, espàrrecs verds al dente, porro en témpura, tomàquet confitat, làmines de parmesà, amb vinagreta de festucs

9,50€

Menorquina, sobrassada, ceba confitada i pomodorini

9,50€

Tapa 5.00 €

4 estacions, pomodorini, xampinyons, pernil dolç i carxofa saltejada

9,50€

Xoriç picant de Nàpols i guindilla

9,30€

Pesto

9,00€

Tapa 5.0 €

Espai, el de sempre fet dins la roda de Parmigiano Reggiano

12,00€

Tapa 6.0 €

A la Catalana, espinacs, panses, pinyons al toc d'all

9,00€

De bolets

10,50€

Tapa 6.0 €

De calamars encebats amb ceba de Figueres

10,50€

Negre amb sípia, músclos, gambeta i cloïsa

12,00€

Casarecci amb N’duja, ou i formatge, gratinat al forn (picant)

9,50€

Lasagna a la bolognesa

9,00€

Casarecce picants, amb anxoves, saltejat de tomàquet amb tàperes i guindilla

9,00€

Spaghettis al foie, amb ous de guatlla, salsa de foie, trufa negra i foie polé

14,50€

Raviolone farcit de formatge i nous amb crema formatges, porros i xampinyons

9,50€

Tapa 4.5 €

Rotelle farcit de marisc amb, fumet, gambes, cloïses i musclos

11,00€

Ravioli farcit de burrata amb salsa de nous al toc de trufa

9,50€

Tapa 5.0 €

Spaghettis al pesto al toc de crema de formatges

11,00€

Bacallà ajoarriero (picant)

9,00€

Bacallà amb témpura, samfaïna amb all i oli al graten

10,00€

Presa ibèrica a la brasa

14,00€

Hamburguesa amb salsa de foie i una peça de foie polê

13,00€

Peus de porc estofats amb picada de fruits secs

9,50€

Confit d’ànec amb patates panadera i reducció d’Oporto

13,00€

Tires de pollastre amb salsa suau de mel i mostassa

9,50€

Galtes de porc estofades

9,50€

Florència: Tartufo, oli de tòfona, ou, tomàquet cherri, ceba i xampinyons

14,50€

Egipziana: Roquefort, bacò i dàtils

12,10€

Espai: Mozzarella de buffalla, ceba confitada, ruca i brie

12,60€

Margarita

11,00€

Pernil Dolç: pernil dolç i xampinyons

12,10€

Capricci: salsitxa, ou i pernil dolç

12,50€

4 Estacions: pernil dolç, xampinyons, carxofa i tomàquet

12,50€

Menorquina: tomàquet natural, ceba confitada, sobrassada i ou

12,50€

3 formatges: parmesà, brie, roquefort

12,50€

Fruits del mar: tonyina, cues de gamba, anxoves i salmó

13,00€

Ceba: ceba, bacò i xampinyons

12,00€

Verdures fresques: ceba, pebrot escalivat, carbassó i ruca

12,00€

Jamaica: parmesà, brie, tomàquet natural, porros

12,50€

Pernil de gla

13,00€

Picant: Guindilla i salami

12,00€

Rústica: botifarra negra, blanca i ceba

12,50€

Cabra: formatge de cabra, nous i esberginia

12,50€

* Boletus: ceba confitada i salsa de bolets

12,50€

Foie: foie, anous, reducció de vinagre mòdena i trufa

13,50€

Bolognesa: ceba i bolognesa

13,00€

Espinacs: saltat d'espinacs, all, panses i pinyons amb mozzarella de buffalla

12,50€

Natural: tomàquet i ceba natural amb tonyina

12,00€

Porros: saltejat d'alls tendres i porros

12,50€

Màster: base de pizza 3 formatges, ruca, ceba confitada i tomàquet natural

14,00€

Espigallada (de temporada): Espigalls amb saltejat de botifarra negre i blanca

13,00€

Barbacoa: Salsa barbacoa, bacó, ceba i carn picada

13,00€

De recapte: escalivada de pebrot vermell, ceba, alberginia i salsitxa o tonyina

13,00€

6 estacions: base de 4 estacions, anxova i roquefort

14,00€

N'duja: ou, ceba, xampinyons, N'duja (sobrassada picant Italiana) i ruca

12,50€

Picantona: Xoriço picant de Nàpols, Tomàquet, pebrot verd i guindilla

12,50€

Romana: Porros saltejats, bacó, Pecornio Romano, ou, tomàquet xerri i xampis

13,00€

TIRAMISÚ

5,50€

Brownie amb gelat de vainilla i xocolata calenta

6,00€

Coulant amb gelat de vainilla i xocolata calenta

5,50€

Tatin de poma amb gelat de vainilla

5,00€

Sorbet de llimona

4,00€

Sorbet amb cava o vodka

4,20€

Profiterols farcits de nata amb xocolata calenta

4,50€

Pannacota

3,50€

Crema Catalana

4,50€

Pastís de formatge

5,50€

Brownie blanc

6,00€

Totes les pizzes van amb base de tomàquet i formatge excepte les que porten * que són sense tomàquet

Carta de vins

DO's CATALANES

Cusó

11,00€

Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta

Cusó Criança.

14,50€

Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta. Cusó wines

La Falconera

12,70€

Miguel Díaz. Sitges

Mimat

13,50€

Marselan, Petit Verdot, Cabernet. Franc. Girò Ribot

Miguel Días

12,70€

Syrah i Garnatxa. Sitges. Miguel Díaz

Clamor

12,50€

Cab. Sauv., Merlot, Tempra. DO Costers del Segre. Raimat

Petit Siós

14,50€

Tempranillo, Gtxa. y Cab. Sauv. DO Costers del Segre. Bodegas Costers del Sió

Vol dÀnima

15,30€

Cabernet Sauv., Tempranillo y Syrah. DO Costers del Segre. Raimat

Parceres

13,50€

Garnatxa, DO Penedès

Bancal del Bosc, 1/2 criança

14,50€

Garnatxa, Cabernet i Syrah. DO Montsant. Vinyes Domenech

Vessants Xic 2011

15,50€

Merlot, Cab. Sauv. Garantza i Syrah. DO Montsant. Cellers Capafons Ossó

Amagat

16,50€

Garnatxa, Samsó, Cab. Sau., Syrah i Merlot. DO Montsant. Clos de l'Ona

El Pispa

16,50€

Garnatxa. DO Montsant. El Paseante

Finca Cal Janes, 2012 criança

12,50€

Merlot. DO Penedès. Cellers Alsina

Parceres

14,00€

Garnatxa, ull de llebre i samsò, , DO Penedès

Finca Mas Sellent, Reserva

15,00€

Cabernet Sauvignon. DO Penedès. Cellers Alsina

Finca Viladellops, criança

18,40€

Garnatxa i Syrah. DO Penedès. Finca Viladellops

Abadal, 1/2 criança

14,50€

Cabernet Franc i Ull de Llebre. DO Pla de Bages. Bodegas Abadal

Cupatge 2014

15,50€

Garnatxa. DOQ Priorat. Celler Devinissi

ALTRES DO's

Protos, roble

12,00€

Tempranillo. DO Ribera del Duero. Bodegas Protos

Legaris, roble

13,50€

Tempranillo. DO Ribera del Duero. Legaris

Pago de los Capellanes, criança

28,00€

Tempranillo. DO Ribera del duero

Protos, criança

22,50€

Tempranillo. DO Ribera del Duero. Bodegas Protos

Viña Pomal Crianza

16,50€

Tempranillo. DO Rioja. Bodegas Bilbaínas

Viña Alberdi, criança

16,50€

Tempranillo. DO Rioja. La Rioja Alta

Remelluri, reserva

27,00€

Tempranillo, DO Rioja

Abadia Retuerta, S.E., reserva

28,50€

Tempranillo, Syrah i Cab. S. VdT Castilla y León. Abadia Retuerta

DO's CATALANES

Cusó

11,00€

Garnatxa i Syrah. DO Terra Alta

Clamor

12,30€

Raimat. DO Costers del Segre

Nut

12,50€

Sumoll i Xarel·lo. DO Penedès. Mas Bertran Viticultors

DO's CATALANES

Cusó

11,00€

Garnatxa Blanca. DO Terra Alta

La Falconera

12,50€

Garnatxa Blanca. Sitges. Miguel Àngel Díaz

Cala Morisca

12,50€

Muscat. Sitges. Miguel Àngel Díaz

Parceres

13,50€

Xarel·lo 100%, DO Penedès

Intramurs

15,60€

Chardo., Sauv. Blanc i Macabeu. DO Conca de Barberà. Coniusa

Clamor

12,30€

Raimat. DO Costers del Segre

Vols d'Ànima

15,30€

Chardonnay, xarel·lo i Albariño. DO Costers del Segre. Raimat

Alsina Sardà Muscat de Llàgrima

12,50€

Muscat. DO Penedès. Cellers Alsina

Karamba

12,50€

Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardo. DO Penedès. Girò Ribot

Pere Punyetes

12,50€

Muscat i Xarel·lo. DO Penedès. Celler Varias

Rupestris

14,00€

Xarel·lo, Xarel·lo Vermell, Malvasía de Sitges, Macab. DO Penedès. Celler Pardas

ALTRES DO's

Protos

12,50€

Verdejo. DO Rueda. Bodegas Protos

José Pariente

16,00€

Verdejo. DO Rueda. Bodegas José Pariente

Mesta

12,00€

Verdejo. DO Uclés. Bodegas y Viñedos Fontana

Alsina Sardà, Blanc de Blanc

11,00€

DO Cava. Cellers Alsina

Alsina Sardà, Reserva Brut Nature

15,00€

DO Cava. Cellers Alsina

TRastocat 2016, Extra Brut

16,50€

Xarel·lo, Macabeu i Parellada, DO CAVA

Nadal Reserva

18,00€

Xarel·lo, Macabeu i Parellada, CORPINNAT

Sangria de Vi

10,00€

Sangria de cava

12,00€

Lambrusco dell'Emilia Dolce

12,00€

Itàlia. Emilia Romagna

Copa Vi de la casa

2,30€

Copa Vi de la casa. Criança

2,90€

Copa de cava de la casa

2,20€

Menús

Menú laborables

PRIMERS A ESCOLLIR
*Amanida mozzarella de búfalá, codony, aguacate, tomàquet, ceba i vinagreta dolca

*Casarecce picants amb tomàquet, anxoves, tàperes i guindilla

*Amanida de cítrics amb salmó (1,5€)

* Xató de Vilanova (3€)

*Farcellets de formatge de cabra al toc de mel sobre niu d’enciams

*Amanida Pirena tonyina, moresc, ou dur i tomàquet natural sobre niu d’enciams i reducció de Pedro Ximénez

*Provolone saltejat de botifarra i ceba confitada sobre una base de crema de formatges i patates xips *Canalons tradicionals

*Spaghettis al pesto al toc de crema de formatees

*Risotto Espai (sup.1€) el de sempre, elaborat dins la roda de Parmigiano Reggiano

*Risotto de calamars encebats amb ceba de Figueres


SEGONS A ESCOLLIR
*Pasta farcida d’espàrrecs i mascarpone acompanyada de ruca, tomàquet natural i encenalls de parmesà

*Ravioli de burrata (sup. 1,50€) salsa de nous al toc de trufa negre

*Raviolone de formatge i nous crema de formatges, porros i xampinyons al graten

*Confit d’ànec (sup. 2€)

*Lasagna a la bolognesa

*Presa Ibèrica a la brasa (sup. 3,50€) acompanyament de patates encebades i verdures

*Botifarra acompanyament de patates encebades i all i oli

*Tires de pollastre acompanyament de patates encebades i salsa de mel i mostassa *Callos amb cigrons

*Galtes de porc estofades en la seva salsa

*Sípia amb mandonguilles i patates (1,5€)

*Bacallà Ajoarriero (picant)

*Bacallà confitat acompanyament de puré de verdures de temporada

*Pizzes: tres formatges – pernil dolc i xampinyons – jamaica – ceba – picant – capricci


POSTRES CASSOLANS I ARTESANS


*Tiramisú

*Tatin de poma amb nata

*Profiteroles de nata amb xocolata calenta

*Pannacota

*Brownie (sup. 1,50€) o

*Coulant (sup. 1€) acompanyats de gelat de vainilla i xocolata calenta

*Gelats





*Primer + Segon + 1 beguda + 1 panet +Postres o cafè (cafè supl. 0,90€ - cigaló/trifàsic 1€) 14,50€ IVA inc.



*1 PLAT + 1 BEGUDA 7,80€ IVA inc.

15,30€

El menú de l’ESPAI

Val tots els dies migdies i nits!



PRIMERS A ESCOLLIR

 Trinxat de la Cerdanya
 Risotto de calamars encebats amb ceba de Figueres
 Farcellets de formatge de cabra al toc de mel sobre niu d’enciams
 Amanida Gala, torradetes de formatge brie fos amb panses, pinyons i tomàquet confitat, tot sobre una base d’enciams amb vinagreta de mostassa i nata.
 Amanida Espai de la Carme, bouquet d’enciams, foie tevi, poma caramelitzada, ceba confitada, porro en tèmpura i vinagreta de mel (1,50€)
 Amanida Dalí, ruca, tomàquet natural, espàrrecs verds, porro en tèmpura, tomàquet confitat, làmines de parmesà i vinagreta de festucs.
 Provolone amb xoriço picant de Nàpols, guindilla verda , patata i crema de formatges
 Provolone a la menorquina, patata, crema formatges, ceba confitada, tomàquet
natural i sobrassada
 Risotto amb salsa de bolets i làmines de parmesà (2€)
 Risotto Espai, el de sempre fet dins la roda de Parmigiano Reggiano.
 Carpaccio de vedella amb virutes de parmesà i oli d’oliva



SEGONS A ESCOLLIR

 Canalons tradicionals
 Risotto negre de sípia (1,5€)
 Pasta farcida d’èspàrrecs i mascarpone, acompañada de ruca, tomàquet i parmesà
 Risotto a la Catalana, espinacs, panses, pinyons amb una suau crema
 Ravioli farcit de burrata amb salsa de nous al toc de trufa negra
 Lasagna a la bolognesa
 Spaghettis al foie, amb ous de guatlla, salsa de foie i trufa negra (2,50€)
 Canalons amb salsa d’estofat i patates encebades
 Raviolone farcit de formatge i nous amb crema formatges, porros i xampinyons al graten
 Rotelle farcit de marisc amb, fumet, gambes, cloïses i musclos
 Confit d’ànec amb acompanyement i reducció de Pedro Ximénez (1,7€)
 Bacallà amb témpura, samfaïna amb all i oli al graten
 Peus de porc estofats amb picada de fruits secs
 Galtes de porc estofades en la seva salsa
 Presa Ibèrica amb patates encebades (2,5€)

POSTRES CASSOLANS I ARTESANS

Primer + Segon + Postre o café (cafè supl. 1,40€ - cigaló/trifàsic 1,5€) + 1 panet

(IVA INCLÒS) MENÚ PER PERSONA.

21.90 €