Anunci musical

Arrenca el rodatge de Shakira a Vilanova i la Geltrú, amb la ciutat transformada en un poble italià

Durant tot el matí, la cantant ha gravat a la ciutat un nou anunci d'una companyia de creuers que té com a escenaris la plaça de la Vila, la Geltrú i la façana marítima

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-11-2016 08:23 Lectures 9270
Shakira grava un anunci a Vilanova i la Geltrú, amb la ciutat transformada en un poble italià. EIX

Shakira grava un anunci a Vilanova i la Geltrú, amb la ciutat transformada en un poble italià. EIX

Des de primera hora del matí, Vilanova i al Geltrú s'ha transformat en un petit poble italià de mans de l'equip de gravació d'un anunci, que té com a protagonista la cantant Shakira. La plaça de l'Asssumpció, al cor de la Geltrú, ha estat un dels primers escenaris a convertir-se en un plató de rodatge, on ja grava la cantant colombiana. La plaça de la Vila i la façana marítima, concretament al Trajo de Garbí, són altres dels escenaris locals que sortiran a l'anunci d'un companyia de creuers.

L'Arxiu Comarcal del Garraf també ha col·laborat amb el rodatge de l'anunci, que ha convertit el Castell de la Geltrú en els vestuaris i la rereescena del set de rodatge.

L'equip de rodatge està fent proves a la ciutat des de dilluns, quan van començar a marcar els escenaris gràcies a la participació d'una doble de la cantant, que va confondre més d'un vilatà. Avui sí, la cantant ha estat a la ciutat per gravar l'anunci envoltada de grans mesures de seguretat per evitar que els mitjans gràfics poguessin captar imatges del rodatge i de Shakira.

Galeria d'imatges

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Periodisme local

Josep Soler i Soler in memoriam

Montserrat Lago

Adéu-siau amic, allà on siguis espero que em guardis un lloc per poder tornar a agafar el fil dels meus "Mica en mica" i tot parlant omplirem la pica

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No