Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major Popular 2014 a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 30-07-2014 fins 05-08-2014

FM14_def-03

Programa d’actes

Dimecres 30 de juliol

Els actes començaran el dimecres 30 de juliol amb la tradicional penjada d’estelades pels carrers del centre de la ciutat, entre les 5 de la tarda i les 10 del vespre.

Divendres 1 d’agost

Dos dies més tard, arribarà un dels plats forts de la Festa Major Popular.  Un cop acabat el Correfoc, a la zona esportiva (antic emplaçament de l’envelat), tindrà lloc un concert amb la participació dels grups Dr Calypso i Rumb al Bar: reggea, ska i rumba per començar la festa. Abans del concert, PD Justin punxarà per anar rebent els assistents.

Dissabte 2 d’agost

A les 8 del vespre, sortirà de l’Ateneu Vilanoví una nova edició del Cercaentitats, animat per la xaranga vilanovina This-Tracció. El preu dels tiquets és de 10 euros i inclou les consumicions, el got i el sopar. Després de fer un recorregut per diverses entitats de la ciutat, el cercaentitats acabarà cap a les 11 de la nit a la zona esportiva, on començarà una nova nit de música, a càrrec de DJ When the Repente, DJ Patxanga la Txaranga, DJ DondeBass & Fuentes i DJ OGT, que vindrà des de Reus amb el seu repertori ple d’energia i bones vibracions.

Diumenge 3 d’agost

El diumenge,  a les 8 del vespre, se celebrarà a la plaça de les Casernes el Sopar de Festa Major, que comptarà amb la col·laboració dels Gambots, entitat gastronòmica vilanovina. Els tiquets per al sopar, que anirà a càrrec de Kílian Ventura, costen 16 euros i cal inscriure-s’hi prèviament a través del web de la Festa Major Popular o enviant un missatge a ateneuvilanovi@gmail.com. Per arrodonir la festa, el sopar anirà acompanyat de diversos espectacles, una barra de gintònics prèmium i la presentació de la cervesa artesana de la FM.

Tres hores abans, a les 5 de la tarda, s’haurà celebrat a la plaça del Pou un Torneig de Futbolín organitzat per la Unió Vilanovina, entitat col·laboradora de la Festa Major Popular. Les inscripcions s’han de fer al local de la Unió.

Dilluns 4 d’agost

Per a la nit més especial de la Festa Major vilanovina, l’organització ha preparat una sessió dels punxadiscos locals DJ Serrallonga i Grifah&Coca i un concert dels sabadellencs Al Quadrat. La festa començarà a quarts d’una, després del castell de foc.

Dimarts 5 d’agost

Per cloure la Festa Major Popular, després del Vot del Poble, la plaça de les Casernes viurà el “Tribut a Nirvana”, a càrrec dels vilanovins Grungelized i de Los Gruntxitos de San Ildefonso.

I per completar-ho...

El “Sicari”, la beguda de la Festa Major Popular

En tots els actes, es podrà degustar el “Sicari”, una nova beguda creada especialment per a la Festa Major Popular.

Concurs de fotografia

Les entitats responsables de la Festa Major Popular organitzen, també, un concurs de fotografia de Festa Major. Cada participant podrà presentar-hi fins a un màxim de tres imatges preses en els actes de la Festa. La data límit de presentació de les obres és el 15 d’agost.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!