Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició sobre la rehabilitació de la Casa de la Vila

Sant Pere de Ribes | Biblioteca | 01-09-2014 fins 15-09-2014

 Exposició sobre la rehabilitació de la Casa de la Vila

 Fins el dia 15 de setembre l’exposició romandrà a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i del 22 de setembre al 8 d’octubre es podrà veure a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, en tot dos casos en horari de biblioteca. També està previst que hi hagi un acte d’inauguració el divendres 5 de setembre, a les 19 hores, a la Manuel de Pedrolo amb la presència de l’alcalde, Lluís Giralt; el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient, Habitatge i Patrimoni, Joan Garriga; i altres regidors i regidores del Consistori. Per Garriga, amb aquesta mostra “d’alguna manera iniciem ja el compromís públic de la posada en marxa de la rehabilitació de la Casa de la Vila, que tot i no haver estat tant aviat com haguéssim volgut ha de permetre el retorn de la centralitat política que creiem que ha de tenir aquest edifici tan emblemàtic al nostre municipi”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!