Agenda del Penedès

Exposicions

25è. aniversari del Bot Salvavides de Calafell

Calafell | Dependències Municipals de Calafell Platja | 04-09-2014 fins 28-09-2014

25è. aniversari del Bot Salvavides de Calafell

En aquesta exposició els visitants podran veure diferents imatges del Bot, realitzades per Francisco Clavero, i que mostren les vivències i la història d’aquesta mítica embarcació, durant els últims 15 anys. A més, també es podran contemplar algunes de les magnífiques maquetes que Antonio Artigas ha construït, imitant embarcacions antigues, tradicionals, modernes i de vela.

Aquesta exposició s’emmarca dins els actes de celebració del 25è. aniversari del retorn del Bot Salvavides a Calafell. Durant uns anys Calafell es va quedar sense l’emblemàtica embarcació del Bot Salvavides, ja que va ser traslladada a Tarragona amb la finalitat de formar part d’un museu marítim, que finalment no es va construir. Enguany els calafellencs celebren que fa 25 anys que el Bot va retornar altra vegada al municipi de Calafell.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Dependències Municipals de Calafell Platja

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!