Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Conferència d'Agnès Agboton a Calafell

Calafell | Dependències Municipals de la Platja | 01-10-2014

Conferència d’Agnès Agboton a Calafell

L’acte també compta amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell. Començarà a les 7 de la tarda a les Dependències Municipals de la Platja  (c/ Sant Pere, 29) i està obert a tothom.

Agnès Agboton participa en un cicle de conferències que impulsa aquest any la Fundació Paco Candel per commemorar els 50 anys de la publicació del llibre Els altres catalans. És originària de Benín i va arribar a Barcelona amb 18 anys. Dedica el seu temps a recuperar tradicions orals del seu poble i a explicar contes a escoles, biblioteques i institucions culturals. Ha publicat diversos llibres sobre la seva experiència migratòria, sobre cuina i infantils.
 
El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Dependències Municipals de la Platja
  • c/ Sant Pere, 29
  • 19h

Informació de contacte

  • Organitza: Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!