Agenda del Penedès

Exposicions

Un planeta mòbil, instal·lat a la capella de Sant Joan

Vilafranca del Penedès | claustre de Sant Joan | 17-10-2014 fins 09-11-2014

Un planeta mòbil, instal·lat a la capella de Sant Joan

A la cúpula semiesfèrica del Planeta Mòbil s’hi podrà visionar una projecció digital que mostra amb una fidelitat total continguts científics de manera amena i molt didàctica. S’hi mostraran quatre projeccions diferents, una per a cada estació de l’any. No obstant això, totes comencen amb la mateixa introducció: l’estrella polar. L’estrella que no es mou. Ella és el punt de partida.
El Planeta Mòbil té una cúpula inflable d’uns 5 m de diàmetre i uns 3 m d’altura, que proporciona una pantalla de projecció semiesfèrica i que a més fa de seient pel públic. La capacitat aproximada del Planeta Mòbil és d’unes 15 persones i la projecció té una durada de 20 minuts.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!