Agenda del Penedès

Altres

Sopar dels Barbuts 2015

El Vendrell | Plaça Vella | 26-01-2015

Sopar dels Barbuts 2015

I ja són davant de la edició numero vint-i-dos que els ha de portar al costat d’una taula parada. Aquests més de vint anys de sopars del barbuts ha establert un seguit de rituals o normes, que tots els participants barbuts han acceptat any rere any.
Normes que es segueixen des del lloc de trobada i l’hora. L’hàbit és de ser a quarts de nou del vespre, a la plaça Vella del Vendrell, un dilluns de gener i que coincideixi amb la setmana del barbuts, segons el calendari del pagès. Per aquest any la data de reunió és el dia 26 de gener.  Un cop saludats i reunits es fa una fotografia de grup, amb tots els barbuts, i es comença una cercavila, acompanyada per grallers barbuts on al final de la mateixa es dirà el restaurant on es farà el sopar, que s’ha mantingut en secret fins aquell moment. Es coneix que el restaurant no es fora del terme municipal del Vendrell. Així com es sap que un dels plats imprescindibles d’aquest sopar, el xató del Vendrell.
L’animació, la gresca, les riallades, són la pauta del sopar de la trobada i on els participants tindran un element de testimoni d’assistència, és l’obra d’un artista que sobre paper ha fet un dibuix o un gravat commemoratiu del sopar de barbuts.
I és clar al Sopar dels Barbuts de l’any 2015 hi és convidat tothom, totes aquelles persones que permanent o temporalment portin pèl a la barba.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Plaça Vella
  • plaça Vella
  • 2/4 de 9 del vespre

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!